21.4.2016

NELIVUOTIAS LUONNONLAPSI


"Missä meidän vauvat oikein on?" kysyi eilen jopa itse Uunituore Neiti Neljävee teennäisen hölmistynyt ilme kasvoillaan. Aika kuluu pelottavalla vauhdilla ja totta tosiaan: ei ole enää vauvoja meillä. Sen sijaan kaksi tomeraa, melko itsenäistä tapausta. Molemmat niin samanlaisia, mutta sittenkin niin erilaisia. Omanlaisia. Erityisiä.

Kävimme eilen iltapäivällä synttärisankarin kanssa rantaretkellä lähistöllä. Annettiin auringon tuntua kasvoilla ja tuulen tukassa. Hypittiin kivillä ja makoiltiin kallioilla. Leikittiin uusilla lemmikkihiirillä eikä pidetty mitään kiirettä. Syötiin vähän mansikoita ja juotiin limpparia. On kyllä sellainen veijari tämä pienempi iso. Oikea luonnonlapsi. Ei paljon kuvia kumartele, vaan useimmiten tekee juuri niin kuin haluaa. Jos joku asettuu poikkiteloin, niin perästä kuuluu ja näkyy. Vahva ja itsepäinen. Toisessa hetkessä niin herkkä ja kuuliainen. Välillä turhan ovela. Tämä tyttö tunnetaan ilmeistään. Viimeiksi sain palautetta koulusta ylempien luokkien opettajilta. Ei useimmiten puhua pukahda, mutta kuulemma ilmeet kyllä kertovat, mitä neidin päässä liikkuu. 

Kesä alkaa hiipiä Cardiffiin ja maisema muuttuu siellä kaiken aikaa vihreämmäksi. Hetkeksi jätin kuitenkin tänään nuo tyttöset isänsä hoivaan, kun aamuyöllä hyppäsin aikaisena lintuna bussiin kohti Heathrowta. Edessä on pitkä viikonloppu Helsingissä täynnä ystäviä ja mukavaa ohjelmaa.  En malta odottaa! Kuullaan taas!


/// She turned four yesterday <3.

9 kommenttia:

 1. Hän on niin supersöpö!! Ja tosiaan ilmeistä huomaa, että vekkuli luonne. ;) Onnea 4-vuotiaalle isolle pienelle tytölle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja ihanaa Suomen reissua! :)

   Poista
  2. No on kyllä :),vaikka välillä onkin niin vekkuli, että meinaa huumorintaju hetkittäin loppua :). Ja kyllä, tämä neiti tiedostaa nyt olevansa iso ja sitä myöten myös ison tytön oikeutensa :) Oh dear, mihinkähän hänen matkassaan vielä päästään?! Ja hei kiitos, reissu oli oikein virkistävä :)!

   Poista
 2. Mukavaa Suomen reissua! Täällä on aika koleaa.... terveiset toiselta laidalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helsinki näytti lähinnä parhaat keväiset puolensa. Välillä vähän taisi räntää sadella, mutta ei onneksi sattunut meidän ulkoilujen kohdalle.

   Poista
 3. Ihana muru!
  Nähdään huomenna!

  VastaaPoista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!