30.4.2016

KOTIBRUNSSI


Kun muut jo postailevat somessa vapputunnelmiaan, minä vielä viipyilen viime viikonlopussa ja Helsingissä. Tässä aamuani kahvikupposen äärellä käynnistellessä kävin läpi Heinin ja Minnan kanssa nautittua kotibrunssia, jonka tarpeet haimme aamulenkin päätteeksi parin korttelin päästä Anton&Anton:sta Vuorimiehenkadulta. Suuri suositus etenkin sweetchili-jokirapusalaatille, joka maistui taivaalliselle croissantin täytteenä. Tuoreet leivät ja croissantit maistuvat aina yhtä hyvällä. Marjasmoothiet, cappuccinot ja suklaata. Vain kuoharit jäivät tältä brunssilta uupumaan, mutta kuohuvan makuun päästiinkin sitten myöhemmin blogipäivän kuluessa.


Kyllähän tälläisestä aamiaisesta hyvässä seurassa saa vähän paremman startin päivään kuin kiireessä hotkaistusta näkkäristä ja lentokahveista. Täytyykin miettiä, josko saisin jotain vastaavaa loihdittua huomiseen aamuun vapun kunniaksi, vaikkakin meillä sitten jo alkuiltapäivästä onkin tiedossa vappupiknikkiä muutaman Suomi-perheen voimin. Täytynee kaivella myös oma heliumpullo esiin ja täyttää tytöille muutama ilmapallo oikean vapputunnelman loihtimiseksi. Muutenhan nuo näyttävät pitävän itse tunnelmasta huolen. Täällä on pian alkavaan Suomi-koulun vappuriehaan nimittäin sonnustauduttu muskettisoturina ja elefanttiperhosena.


Vappua ei täällä siis paikallisten keskuudessa juhlana tunneta, vaikka May Dayta sunnuntaina vietetäänkin. Maanantaina, toukokuun ensimmäisenä sellaisena, vietetään puolestaan Bank Holidayta, joka on kansallinen vapaapäivä. Kolmen päivän minilomaa siis koko perheen voimin täällä tänä viikonloppuna viettelemme. Tässä meidän asuinalueella Cardiff Bayssä vietetään myös ulkoilmamusiikkifestareita koko pitkän viikonlopun ajan, joten jospa sielläkin ehtisimme käydä nappaamassa kevättunnelmasta kiinni.

Oikein hauskaa vappua! 


5 kommenttia:

 1. Voi nam ! Melkein yhtä herkullinen kuin meidän hotsku-aamupala :D Mie vain mietin, että miten olen missannut sen kuoharitarjoilun kun en yhtään muista sellaista...hih :D

  Iloista Vappua sinne kauas <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vai muistanko ihan väärin sittenkin, oliko siellä ollenkaan kuoharia tarjolla ;D! Ihanaista lappivappua sinne <3!

   Poista
 2. Oikein ihanaa vappuviikonloppua koko teidän perheelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin teille Outi, oikein hauskaa vappua!!

   Poista
 3. ihanaa! maukasta! kiitos inspis kuvista huomista brunssia ajatellen :) http://valkoinenhaave.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!