26.3.2016

PÄÄSIÄISKUKKIAEilen menin kukkakauppaan hakemaan valkoisia hapsureunaisia papukaijatulppaaneja pääsiäiseksi, mutta kiireisemmät olivat ehtineet ensin. Yllätin itsenikin valitsemalla niiden sijaan keltaoransseja ranunculuksia. Keltainen väri kukissa kuuluu kohdallani normaalisti siihen "ei kiitos"-kategoriaan, nyt tuo kimppu ihastuttaa ja tuo sopivasti pääsiäistä taloon.Keltainen ja kultainen, hyvä pari juuri näille pääsiäispyhille. Ja saimmehan me viime metrillä myös "rairuohon". Esikoinen ihmetteli eilen yrttihyllyllä ruohosipulin äärellä, että "Äiti katso, rairuohoa!" Siitähän se ajatus sitten lähti. Nyt on ruoho trimmattukin ja ihan täydestä menee. Vähän täällä joutuu suomalaisten pääsiäisperinteiden kohdalla soveltamaan. 

Täällä on toivotettu vieraat tervetulleiksi Walesiin, missäpäs muussakaan kuin sateisessa säässä. Aamupäivällä päästiin vielä kuivin jaloin, mutta iltapäivällä kastuttiin kyllä ihan hetkessä läpimäräksi. Mutta eihän se tietenkään olisi reissu eikä mikään, jos ei meidän tuulenpuuskia ja vaakasuoraa sadetta kokisi! Ehkä enemmän kävi vielä sääliksi kaikkia noita MM-puolimaratoniin ja hyväntekeväisyysmaratoniin osallistujia, jotka tuolla kengät täynnä vettä pitkin kaupunkia kipittivät. 

Saatan palata vielä pääsiäiskuvin tässä pyhien aikaan, jos ehdin. Mutta jos en, niin oikein ihania pääsiäispäiviä teille toivottelen!


/// Yellow is not usually the color I prefer in flowers, but this time these yellow ranunculus were just perfect for Easter. Have a happy Easter everyone!

10 kommenttia:

 1. Kylläpäs onkin kaunis ja raikas kimppu!
  Iloista pääsiäistä :)

  VastaaPoista
 2. Ihana kimppu. Pääsiäisen jatkot sinne teille. Me tultiin jo kotiin reissusta, vilskettä riitti .... Terveiset toiselta laidalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota vilskettä en yhtään epäile :)! Kiitos! Mukavaa arkeenpaluuta!

   Poista
 3. Ihana pääsiäiskimppu! Kyllä keltainen kuuluu kevääseen ja pääsiäiseen vaikkei se minunkaan lempiväri ole. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näin on, todella raikastava vaikutus tuolla värillä kyllä on!

   Poista
 4. Miten ihana kimppu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämän ihanuus yllätti itsenikin :D. Tänään vielä karsin muutaman kuosissa olevan kukkasen siitä jatkoajalle, muun puskan lentäessä roskiin.

   Poista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!