11.2.2016

RUUSUPUSKAN LUMOISSA


Ei kai se haittaa, vaikka ei oikeasti olekaan ruusuihmisiä? Keittiön pöydällä lumoaa silti viiden punnan ruusunippu. Aivan täydellisiä, jos minulta kysytään. Ruusukimpun kaverina viimeviikkoiselta Waitrose-ekskursiolta hankittu tuoksukynttilä ja edelliseltä rantaretkeltä löytynyt sininen simpukka. Olen jo aika patoutunut asetelmien pyörittelijä. Kukat ja kynttilät ovat usein pääroolissa, usein tekisi mieli keksiä jotain muutakin. Erilaiset tarjottimet ovatkin meillä kovassa käytössä asetelmien alla. Kirkas Kartellin tarjotin oli todellinen yllätys ystävän joulupaketissa. Se päässee varmasti ihan oikeaankin käyttötarkoitukseensa, kunhan terassikausi alkaa.

Tänään olisin itse asiassa voinut kuvitellakin juovani päiväkahvit terassilla, jollei eräs työmiesjoukko olisi päättänyt tulla pesemään talon seinustoja painepesurilla, joten märkä ja meluinen ympäristö ei sitten kuitenkaan houkutellut. Sen sijaan paistattelimme hetken iltapäivän aurinkoa tuossa kävelymatkan päässä lahden rannassa. Eilisen kevätfiilikset pääsivät taas valloilleen, vaikka aamulla saikin rapsuttaa tuulilasin jäästä.
 
Vielä tuohon ruusupuskaan kuitenkin. Sain siitä nimittäin sen luokan kiksit, että innostuin kuvaamaan enemmänkin kotia. Perästä siis kuulunee vielä,vaikkei täällä mitään sen ihmeempää olekaan tapahtunut. Yksi päivä enää lomaan, niin kivoja juttuja tiedossa!!
 
 
 
 
/// I'm not really into roses, but that pale pink five pound bunch of them  on the kitchen table just got me on my knees. Love them!
.

6 kommenttia:

 1. Niin ihanat kuvat, oli pakko katsoa uudestaan ja uudestaan !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis! Itsekin olne hurmaantunut yhä näistä väreistä :)!

   Poista
 2. Ruusut on ihanat, aivan täydelliset. Ihanaa Ystävänpäivää Sinulle Hanna! Terveiset toiselta laidalta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hirmuisen myöhäinen vastaus, onneksi ystävänpäivä on joka päivä! Kiitos kaunis, terkkuja sinne!!

   Poista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!