10.2.2016

ANNOS KEVÄTTÄ


En ehkä nyt kestä näitä päiviä! Vuosikausiin pahimman myrskyn jälkeen täällä on ollut pari päivää niin kaunista. Vaikka ilma on ollut taas yllättävän kylmä, niin aurinko lämmittää esiin tullessaan niin ihanasti. Aamulla valitsin lenkkireitin taas sieltä merenrannasta  ja iltapäivällä palasin pikkulikan kanssa eilisaamun lenkkimaisemiin, yhteen lempipuistoistamme Cardiffissa. Haettiin leipomosta ja hedelmäkaupasta eväät mukaan ja samoiltiin iltapäivä pitkin puistoa. Pakollinen leikkipuistostoppi toki välissä. Ja jätskiautoa ei tietenkään tälläisenä päivänä voinut myöskään pysähtymättä  ohittaa. Tälläiset päivät tekevät kyllä melkoisen hyvää ihmismielelle. En malta odottaa, että kevät tästä vielä etenee ja sää lämpenee!
 
Tässäpä teillekin jo annos kevättä, eikös näytäkin aika kivalta!
 
 
 
 
/// After way too stormy days it's so great to see the sun again! And  naturally these days need to be spent outdoors, running along the sea shore or in all the beautiful parks around. This afternoon we chose the beautiful Roath Park here in Cardiff with my smallest daughter. I was running there and admiring the little by little blooming park already yesterday. Today we had some picknick and adventured around the park. And we just couldn't resist the ice cream van either!


14 kommenttia:

 1. Joensuussa sataa kolmatta päivää räntää ja loska lentää. Pihat jäätikköä.... Että nauti sie!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nautin kyllä! Kyllä se sielläkin taas kohta paistaa. Täälläkin nämä päivät tuntuvat myrskytuulien ja vesisateiden jälkeen ihan erityisen hyvältä.

   Poista
 2. Voi miten pitkällä kevät on siellä! Täällä vaan vettä, harmaata ja hämärää. Pitkää pinnaa vaatii aurinkoisten kevätpäivien odottelu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on munkin mielestä, vaikka sitten toisaalta. Öisin on jälleen lähellä nollaa, eikä varmaan paljon pohjoiseen tästä tarvitse lähteä, kun luntakin kai vielä satelee. Kyllähän tälläinen vaihtelu toki Suomen pitkien talvien jälkeen virkistää, vaikka kuinka niistä Suomen talvista pitäisikin :). Mutta kyllä se kevät sinnekin taas ehtii, ennemmin kuin huomaatkaan!

   Poista
 3. Ihan kateeksi käy ;)! Näyttää ihanalta. Hyvää alkanutta kevättä!
  www.bykaisla.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin sulle! Mukavaa, jos vähän saan kevätmieltä välitettyä sinne talveenkin!

   Poista
 4. Annos kevättä tuli tarpeeseen. Täällä elellään niin harmaissa maisemissa tällä hetkellä, että välillä luulisi, että joku on laittanut luontoon musta-valkoisen filtterin :)
  Ihanaa keskiviikko iltaa ja mukavaa viikkoa muutenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä ihanammalta tuntuvat taas sitten ne valoisat kauniit päivät, eikös! Täällä tämä on juurikin sitä. Maanantaina vielä tuntui, että auto lähtee tiellä sivuttain lentoon, kun oli niin kamala myräkkä ja lapsesta piti pitää ulkona kiinni, kun pelotti, että se lähtee myöskin lentoon :).

   Poista
 5. Ihana ihana kevät tunnelma välittyi tänne saakka <3.

  VastaaPoista
 6. Just postasin harmaudesta, aika ankeet on kelit täällä. Siellä kauniin ja silti viileän näköistä. Auringon säteitä ja pakkaspäiviä odotellen, voit puhkua niitä tänne päin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä se iloksi sielläkin muuttuu! Kuten myös täällä taas pilveksi ja sateeksi. Ehkä jo huomenna! Öisin on ollut taas lähempänä nollaa, päivisin vähän alle +10. Mutta aurinko täällä kyllä lämmittää tähän aikaan vuodesta enemmän kuin siellä. Uskomaton se lämmön tunne iholla näin talvella.

   Poista
 7. Kaunista kevättä on teillä. Täällä harmaata ja niin liukasta... aurinkoa odotellessa, terveiset toiselta laidalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin joistain somen kuvista oon päätellyt, että aurinko on löytänyt tiensä myös sinne, nauttikaa kevättalvesta, se on niin kaunista aikaa siellä!

   Poista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!