23.1.2016

TYTTÖJEN JUTTUJA


Pikkuneiti huuteli aamulla seitsemän aikaan äitiä huoneestaan. Ihan vain kysyäkseen, että muistanko herättää hänet sitten kun on aamu. Kiitos pimennysverhojen sain huijattua vielä yöllä ja reilun tunnin jatkoaikaa unia lukien. Meidän tyttöjä poltteli tämä päivä erityisesti, sillä oltiin sovittu viettävämme aikaa niin, että toinen saa päivän isin ja toinen äidin kanssa. Pienempi oli ensin vähän pahana, kun ei päässyt isompien kanssa uimaan. Mutta koska meillä lasketaan tarkkaan, ettei kumpikaan ole päässyt yhtään toista enempää, täytyi tilit tasata ja meidän pienempien keksiä jotain muuta. Joululahjaksi saatu lahjakortti lelukauppaan poltteli Aman taskussa niin, että lopulta kauppaan päästyä kortti oli tuhlattu helinäkeijuihin alta aikayksikön ja "aasiravintola" (=kiinalainen, aasialainen?) vaihtui mäkkärin take-awayhin neidin omasta toiveesta. Piknikki olkkarin lattialla ja leikki uusilla leluilla veti pisimmän korren kaikesta. Minäkin sain pientä piristystä eilen siivottuun kotiin, siis kukkia keittiön lupsahtaneiden hyasinttien ja tulppaanien tilalle.  Tyttöjen valtakunnassa siis kaikki hyvin.


 Tyttöjen hommat jatkuvat kuulemma vielä illasta pyjamabileillä. Isompi lähtee päivän isin kanssa humputeltuaan luokkakaverin luo yökylään ja pienimmän suurimpana toiveena on kynsienlakkausjuttuja. Taidetaan laskea pitkästä aikaa myös lämmin kylpyvesi, sytyttää kynttilät kylppäriin ja kaivella kaikki ihanat purnukat esiin.

Semmosia tyttöjen juttuja meidän lauantaihin, mitäs teidän?


/// Saturday, new fairy toys, fresh flowers and take-away with my little girl on the livingroom floor.  Have a lovely weekend all!


16 kommenttia:

 1. Tyttöjen jutut on ihania. Minullahan on nyt täysi-ikäinen tytär ja hänen kanssaan pääsee shoppailemaan, kauneushoitolaan ja ravintolaan nautiskelemaan. Pojan kanssa tekeminen on usein fyysisempaa. Kaikki tykätään käydä kyllä leffassa yhdessäkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oonkin miettinyt, mitähän kaikkea kivaa noiden kanssa voi tehdä sitten kun kasvavat isoksi. Sikälimikäli ne halua enää äidin kanssa silloin mitään tehdä :). Täytyy pitää huolta siitä, että haluavat! Kivalta kuulostaa teidänkin isojen tyttjen/lapsien puuhat!

   Poista
 2. Voi ihania tyttöjen juttuja. <3 Itselläni on poika ja hyvin poikamainen onkin. Olisihan se ihanaa joskus vielä saada tyttökin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No poikien kanssa saakin varmasti heittäytyä ihan omaan maailmaansa, meiltä taas puuttuu ne pojat. Onneksi työn puolesta olen saanut mahdollisuuden sukeltaa myös poikien maailmaan.

   Poista
 3. Tyttöjen päivät on niin kivoja! Ihanat kukkaset. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä. Vaikka hassu olo olikin, aivan kuin joku olisi puuttunut. Täytyy tehdä noin pian uudestaan!

   Poista
 4. Ihanan kuuloinen tyttöjenpäivä! <3 Meilläkin vietetään näitä aina välillä ja jos edellisestä on kulunut liian pitkä aika, niin neiti alkaa kyselemään koska olisi taas tyttöjenpäivä. :D

  Leppoisaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ollaan harrastettu näitä kyllä turhan vähän, useimmiten touhutaan koko porukalla. Täytyisi ottaa useammin ohjelmaan. Nyt tietysti minä muutenkin tuon pienemmän kanssa vietän paljon aikaa kahdelleen, niin seuraavalla kerralla täytyy ottaa esikoinen omaksi yhdeksi päiväksi <3.

   Poista
 5. Mikä päivä teillä onkaan ollut :)

  Mull on tapana ottaa lapsia vuorotellen esim kaupunkireissulle mukaan. Kahdenkesken saa kivasti juteltua ja kuulee monesti paremmin niitä oikeita ajatuksia, kuin koko katraan kohelluksessa.

  Ihastelen sinun kaunista kotia <3 Terkkuja Lapista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli kyllä suuremmatkin suunnitelmat mielessä tuon pienemmän kanssa, mutta hän halusi vain leikkiä, joten mikäpäs siinä. Tehtiin hänelle mieluista juttua kuitenkin. Ja totta, meilläkin on aina vähän jopa kisailua siitä, kumman ääni saa kuulua ja kumpaa kuunnellaan kun ollaan kaikki yhdessä. Terkkuja takas sinne Lappiin, nauttikaa talvesta!!

   Poista
 6. Hei ihanaa.... meilläkin on vietetty tyttöjen juttuja ja tyttöjen sauna sekä pojilla poikien sauna. Ensiviikolla varmaan menen heille ja .... Pakkanen siirtynyt sivuun nyt -6 astetta ja lunta satelee. Sunnuntaita teille kaikille! Terveiset toiselta laidalta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hellittihän se kylmyys viimein, kuulostaa juuri ihanalta talviulkoilusäältä! Voi, mummin ja ukin seurassa nuo päivät saa vielä ihan oman merkityksensä. Terkkuja sinne!

   Poista
 7. Ihanalta kuulostaa teidän päivä! Onpa mahtava idea viettää päivä tuolla tavalla, että molemmat saa toisen vanhemman jakamattoman huomion. Onnekkaat tyttöset kun keksitte kaikkea kivaa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tosiaan, pitäisi enemmänkin antaa heille tuollaista kahdenkeskistä aikaa. Mielessä saattaa olla pitkään, ennen kuin saadaan toteutuksen asteelle!

   Poista
 8. Kaunis koti sinulla :-) Onko kotisi ehkä ollut joskus esillä lehdessä? Jos aihe kiinnostaa, laita viestiä photosbysari@mail.com, niin kerron lisää ;-)

  VastaaPoista
 9. Siis photosbysari@gmail.com ;-)

  VastaaPoista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!