21.1.2016

KOHTUUS KAIKESSA

 
Tänään tuo kohtuus löytyi proteiinismoothiesta ja toisaalta palasta tytöille eiliseksi iltapalaksi leivottua suklaakakkua. Lautasen ja lasin välissä kulkee aika lailla kultainen keskitie. Pala kakkua silloin tällöin ei tapa ketään, ei myöskään tuo protskulasillinen. Eihän? Ne olivatkin yhdessä oikeastaan aika hyvä kombo. Etenkin kun suklaakakussa ei oikeasti ole edes suklaata ja tuostakin palasesta meni puolet parempiin suihin.

 
 
 Siinäpä tavoitetta tälle vuodelle, on nimittäin harjoittelemista :). Olen pohjimmiltani yleensä aina jonkun ääripään ihmisiä. Täysillä tai ei ollenkaan. Aamulla vedin sata lasissa spinningissä ja pumpissa, iltapäivän olen istuskellut ja laiskotellut, höpötellyt höpsöjä ponimaailmassa, kuvannut vähän, koittanut sisäistää ajatuksia äärimmäisyyksistä ja ehdottomuuksista. Tammikuinen omatunnon ääni on puhunut, harjoitukset jatkuvat. Josko ensi alkuun nostaisi taas takamuksensa sohvasta ja alkaisi vähän hääräämään.
 
Aika ihkut värit muuten: mustikansininen, smoothien roosa ja ripaus messinkiä kaiken mustavalkoisen joukossa. Vai mitä tykkäät?
 
 
/// Looking for a happy medium or a golden mean, however you like to point it out. Today it meant a combo  of  a protein smoothie and a piece of chocolate cake. Fair enough, isn't it!
 
Can't resist that colour combo of blueberry blue, smoothie pink and a hint of  brass with black and white background either.

4 kommenttia:

 1. Todellakin ihana värimaailma välittyy kuvien kautta<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä olikin täysin suunnittelematon postaus, kunnes tuossa syömään ryhtyessä hoksasin kauniit puitteet pikkukuvaukselle :). Näinhän siinä usein käy.

   Poista
 2. Kaikilla on opeteltavaa jollakin saralla. Itse pitäisi opetella olemisen taito eikä aina potea huonoa omaatuntoa tekemättömistä töistä, sillä ne eivät lopu koskaan. Tälläkin hetkellä harmittelen, kun en ole ehtinyt kuvaamaan..toisaalta ollut vauhdikas viikko. Tänäänkin päivä alkoi aamu kuudelta tulleeseen puheluun, jonka jälkeen hyppääminen kokin rooliin, huh. Kunnialla hoitui päivä lounasravintolassa ja päivän oli voittajafiilis. Siltikin harmittaa, kun ei ole kuvia ja juttua blogiin...) : Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, kyllä kieltämättä itselläkin on harjoittelemista tuossa olemisessa, etenkin kun nyt olisi oikeasti aikaa vain olla. Silti koko ajan on jokin kotihomma tms. mielessä. No huhuh, sinä kyllä osaat venyä moneen, mutta eipä ihme, kun oot niin taitava monessa! Blogiin ehtii vielä, taidankin tulla pitkästä aikaa kurkkaamaan :)!

   Poista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!