30.1.2016

LEMPEÄ UNI

 
Heippahei hiljaiselon keskeltä! Tähän aamuun oli aika mukava herätä. Mukavan kahdenkeskisen illan jälkeen, mutta silti hyvin levänneenä pikku hiljaa, kun kaksi marakattia yksi kerrallaan saapui katselemaan lastenohjelmiaan kainaloon. Tytöt toivoivat niin kovasti lapsenvahtia meille leikkimään, että jouduimme eilen väkisin keksimään jotain tekemistä kahdestaan. Mitään sen suurempia menohaluja ei ollut, mutta päädyimme sitten pienen ostoskierroksen jälkeen brasilialaiseen ravintolataivaaseen mojitoille ja sen kymmenelle lihasortille. Unohtamatta tietenkään hyvää talonviiniä ja suklaakakkua. Loistavaa palvelua ja iloista, äänekästä elämää ympärillä. Taas kerran kiinnitimme huomiota kansallisuuksien välisiin eroihin ja paikallisten tapaan olla liikkeellä monen sukupolven voimin, ykköset yllä seurueen pienimmästä taaperosta lähtien. Kymmenen jälkeen vaihdoimme lapsenvahdin kanssa taksissa läpsystä, ei kyllä kovin monesti tuon myöhemmäksi jaksaisi riekkuakaan. Ikä on selkeästi suoraan verrannollinen mukavuudenhaluun. Kotona vähän mukavammat päälle, villasukat jalkaan ja BBC:n loungelta hyvää musiikkia ja mielenkiintoisia artisteja. Juuri ennen nukkumaan menoa vielä Mia Höydön uutta öljyseerumia* kasvoille - kunnon kerros ja sormet ristissä, että aamulla peilistä katsoisi suurin piirtein itsensä näköinen tyyppi.
  
Sain Lempeä uni -öljyseerumin testiin ennen joulua ja nyt yli kuukauden päivät sitä testanneena voin sanoa olevani siihen todella tyytyväinen, vaikka aluksi öljyinen koostumus olikin itselle vieras. Seerumi jättää kasvoille ihanan silkkisen ja tasaisen pinnan. Simsalabim, myös tänä aamuna! Seerumien lisäksi  joka-aamuisesta aloevera-ryypystä on tullut mulle vähän sellainen uskonasia. Olo on niin hyvä ja kropassa niin kiva rentoutunut fiilis, että taidan tuota pikaa vetää trikoot ja lenkkarit jalkaan ja lähteä pitkälle juoksulenkille. Näyttäisi aurinkokin pilkottavan pilven reunan takaa. Muita suunnitelmia meillä ei vielä tälle viikonlopulle olekaan.
 
Iloista viikonloppumieltä kaikille!
 
* Tuote saatu blogin kautta ilman postausvelvoitetta
 
 
/// Hello everyone! After a few days posting break, I came to wish you a cheerful weekend! We got a babysitter yesterday and enjoyed some shopping and brazilian dinner with mojitos and house reds with my hubby. And because of age and comfort, you know, we were home after 10pm and continued Friday night in woolen socks and cosier pants on our own sofa, watching BBC lounge. Such good musicians playing every Friday! Lastly, a layer of Mia Höytö's oil serum on face, fingers crossed wishing that there would appear a familiar face in the mirror next morning. Simsalabim, I was lucky! Mia Höytö is a new Finnish cosmetic brand, organic and made in Finland. I got the serum for testing through the blog and after using it over a month I'm truly happy with it. It makes your skin look and feel silky and smooth. But hey, that's about the cosmetics for now.  I feel so great after long sleep and slow morning that I consider putting on the trainers and thights and go for a long run.  Thats all what's planned for this weekend yet. The sun has come out too, so gotta go now!
 
 
 

5 kommenttia:

 1. Kuulostaa kivalta illalta!
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä kiva ilta, vaikka naurettiinkin lähtiessä, ettei oikestaan oltais ees sitä tarvittu :). Ehkä juuri siksi se oli erityisen kiva!

   Poista
 2. Ihana blogi sinulla! Ulkokuvat kiinnostavat, koska miljööt ovat niin erilaisia kuin Suomessa.

  Kaunista katseltavaa muutenkin. Ja mielenkiintoisia kulttuurieroja valotat.

  En tiedä onko tämän postauksen meikkipussi ollut jo esittelyssä, mutta haluaisin tietää, mistä tuollaisia saa:)

  T. Jenni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Jenni! Kiitos kommentistasi ja palautteestasi :)! En ehkä ole meikkipussia sen kummemmin koskaan esitellytkään, se on Malene Birgerin pussukka. Olen hankkinut sen Joensuun Kekäleestä ehkä reilu vuosi sitten. Kannattaa googlata, monesti Malene Birgeriä löytyy pienemmistä lifestyle-, sisustus- ja vaatekaupoista.

   Poista
  2. Okei, kiitos:) googlailen tuolla nimellä.
   T. Jenni

   Poista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!