1.12.2015

VIHDOIN KOITTI SE AAMU


Eilen illalla ei meinannut unikaan tulla, sen verran joulukalenterin ensimmäinen avausoperaatio jännitti. Keskellä yötäkin sitä sitten herättiin miettimään, samalla kun kipuiltiin vesirokon aiheuttamaa harmia. Tämän vuoden joulukalenteri on tuttu viime vuodelta, mutta tällä kertaa se on yhteinen molemmille tytöille. Pusseista löytyy Lego Friendsejä ja englanninkielisiä kuvakortteja. Siinä oli puhtaasti kasvatukselliset ja opetukselliset asiat tontulla mielessä. Kasvatuksen kimppuun päästiinkin heti aamutuimaan, kun tytöillä meni hetki nieleskellessä sitä, että Lego-rakennelma täytyisi rakentaa yhdessä tuumin ystävinä. No, onneksi näkyi jo enteitä siitä, että huomenna on yhteinen sävel löytynyt. Kiitos mummin ja kummin, suklaat ja kuvayllätykset paljastuvat sitten vielä ihan eri kalentereistaan, ilman kinasteluja molemmille omistaan.


Lasten joulun odotusta ja jännitystä on niin ihana seurata läheltä. Tänä vuonna meillä on eniten mietteitä aiheuttanut se, kuinka tonttu pääsee kerrostaloon sisälle ja se, miten joulupukki osaa jakaa lahjat oikeaan paikkaan. Myöskin se, miksi joulupukki ei osaa täällä puhua suomea, vaikka onkin Suomesta :).
 
Viime vuotisen kalenterin kauniimmalla mustalla taustalla voit käydä kurkkaamassa täältä.
 
Oletko muistanut käydä osallistumassa ensimmäisen adventin arvontaan edellisessä postauksessa?
Arvontaan pääset tästä.
 
Lastenhuoneen Oohnoo lakanoihin palaan vielä paremmin. Eikös näytäkin ihan lumisateelta :)?
 
Nyt kiikutan nuo tytöt pihalle hetkeksi, ennen kuin kiipeävät seinille. Tarttuva tauti, mutta täydet energiat ei ole kovin hyvä yhdistelmä..
 
 
 
 
/// Girl's advent calendar for this year is the same as last year, although last year it looked a bit better with the black background.
You can check it here.

I return to those lovely new beddings from Oohnoo later in December.


4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos Tuija! Vaati vähän näpertelyä viime vuonna, mutta onneksi oli vielä sen verran hyväkuntoinen, että menee varmaan vielä ensikin vuonna.

   Poista
 2. Hauska idea livauttaa kalenteriin myös jotain uutta opittavaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Innokkaana ovat flash cardeja opetelleet heti aamusta pitäen :)!

   Poista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!