11.12.2015

PERJANTAIN JOULUISET


Tänään muutama kuva meidän joulunodotuskuusesta, jonka kannoin kotiin jo marraskuun puolella. Ensin se loi tunnelmaa vain vihreänä, sitten se sai ylleen pienen valosarjan ja kultakoristeet. Askartelujen jälkeen sitten muutamia tähtiä. Joulumieli nousee päivä päivältä. Kynttilät palavat aamusta alkaen ja jouluinen musiikki soi taustalla. Englanninkielinen menevämpi tai suomenkielinen vakavampi. Lasten hieno joulukonsertti koulussa sai kyyneleen silmiin ja sen oikean joulun sanoman mieleen. Nyt kun saisin vielä kortit postiin ja muutaman viimeisen joulupaketin käärittyä.Tänä iltana aion tehdä piparitaikinan aamua varten valmiiksi, sillä huomenna saadaan vieraita, joiden kanssa yhdistellään herkkupöytään sekä suomalaisia että brittiläisiä jouluherkkuja. Siispä pidemmittä puheitta illan jumpille, jotta voi viikonloppuna herkutella hyvällä omatunnolla!

Tunnelmallista viikonlopun aloitusta!

PS. Iloista joulumieltä sai tänään aikaan myös joulupaitoihin pukeutuneet oppilaat koulunpihalla. Uniformut sai siis luvan kanssa jättää kotiin ja sonnnustautua mieleisiinsä Christmas jumpereihin. Meidän likkojen paitamuotia nähtävillä Instagramissa. Omat välkkyvät ja soivatporopaidat on vielä tosin kaupassa :)! Kadulla tulee kyllä sen verran vakavasti otettavia aikuisia joulupaidoissaan vastaan, että muutaman kerran on ollut hihityksessä pidättelemistä. Mutta vannomatta paras, katsotaan milloin sorrun itse moiseen :).///Have a lovely Friday!!


8 kommenttia:

 1. Teillä on kyllä ihana tunnelma siellä <3

  VastaaPoista
 2. Kivalta näyttää kuusi ja hyvännäköisenä on säilynyt.
  Mukavaa piparilauantaita teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi! Tuo kuusi onkin joku karisematon versio. Ruukussa kasvaa, eikä tosiaan ole montaa neulasta pudottanut. Saa nähdä, miten sen käy kahden viikon Suomi-loman aikana.

   Poista
 3. Kovin suomalaiselta näyttää teidän joulu siellä maailmalla hyasintteineen ja joulukuusineen. Kaunista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä, aika vaatimatonta, kun katselee naapureiden värikkäisiin ja vilkkuviin koteihin ja parvekkeille. Kyllä jos jonkinnäköistä viritystä on sattunut kohdalle. Näin on ihan hyvä :D.

   Poista
 4. Jouluiselta näyttää! Minullakin S-taikina odottaa jääkaapissa mutta flunssan kourissa olen. Terveiset toiselta laidalta!

  VastaaPoista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!