24.12.2015

MERRY & BRIGHT // ILOISTA JOULUA!


Jouluaaton aamu, kaikki rientäminen on saatu päätökseen. Lämpöisiä halauksia ja iloisia jälleennäkemisiä, hyvän joulun toivotuksia. On onni omistaa niin hurjan monta ystävää, koskaan ei ole yhtään ylimääräistä. Nyt käynnistetään vielä viimeiset keittiöpuuhat ennen iltapäivää ja joulupöytään istahtamista,  käydään ulkona lenkkeilemässä ja ihailemassa valkoiseksi tupruttunutta maisemaa, otetaan löylyt jos toisetkin mökkisaunan lämmössä ja kammataan tukat juhlakuntoon. Ehkä jännitetään myös vähän susia, jotka mökin pihamaalla ovat juuri tallustelleet.  Tälläinen on joulu minun makuuni, metsien keskellä, kaukana kaupungista ja katuvaloista.
 

 

Tämän vuoden joulukortissa koreili kultaan dipattu sulka. Viittaa ehkä pääsiäiseen, löytyivät hääkoristeosastolta, mutta minulle niistä tuli mieleen joulu. Sulkakynälläni näitä melkoiset niput kirjoittelin, silti varmasti jonkun unohdin tai jonkun toisen osoite jäi viime hetkellä selvittämättä. Siksi toivottelen rauhaisaa, ilosta ja tunnelmantäyteistä joulua vielä näin kuvien välityksellä ihan jokaiselle teistä, tutulle ja tuntemattomalle! Kiitos, että luet blogiani.
 
 
//  We have happily landed in the most beautiful winter wonderland, deep in the middle of white-painted wilderness, where just a day ago volwes have walked around the cottage. Exciting and authentic, far away from the city and its lights.  Today is the day for us, first some kitchen duties, then out for a snowy walk just to get red and crispy cheeks. Before the Christmas dinner with the family and Santa's visit there's always time for the steaming, calming Christmas sauna. The bravest ones might take a dip into the freezing cold lake. Not me anyway. Finnish festivities :). Just my kind of Christmas!
 

Have a happy Christmas everyone!!
Take care of the ones you love <3!

14 kommenttia:

 1. Miten kauniita kortteja ja kuvia! <3 <3 Ihanaa joulunaikaa teidän perheelle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni <3, kuin myös teidän perheelle!

   Poista
 2. Ihana kortti-idea <3
  Oikein rauhaisaa ja kaunista joulua koko teidän perheelle <3

  VastaaPoista
 3. Rauhaisaa joulunaikaa teidän perheelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marja! Toivottavasti teilläkin on ollut leppoisa joulu!

   Poista
 4. Ihanaa joulun aikaa sinulle ja perheellesi!

  Ja kiitos mielenkiintoisesta blogista! On ollut hienoa, kun on saanut blogin kautta seurata kuulumisia ulkomailta. Käväisen päivittäin kyllä lukemassa, onko uusia päivityksiä, mutta kommentoin harvoin.

  Kristiina H.

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos Sanna <3, toivottavasti teilläkin oli ihana joulu!

   Poista
 6. Oli ihana ylläri postilaatikossa - kiitos! :) <3

  VastaaPoista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!