23.12.2015

JOULUN ITSETEHDYT LAHJAT


Mikä ihana ajatus tehdä joululahjat ja -muistamiset itse. Silti usein jää ainakin minulta vain kauniin ajatuksen tasolle. Viime vuonna minulla taisi jäädä kortitkin työkiireiden vuoksi tekemättä. Tänä vuonna olen saanut paikattua tilannetta, aikaa on ollut ihan eri tavalla. Korttien lisäksi tehtailtiin meidän tyttöjen kanssa noita jo edellisissäkin jutuissani näkyneitä tähtikoristeita myös pieniksi jouluviemisiksi. Aikaa tietysti löytää tekemisiin, jos on valmis ottamaan sen vaikka keskellä yötä. Erityisen ihanaa on myös, että on löytänyt sellaisen ystävän, jonka mielestä kankaanmaalaaminen kello kolme yöllä ei ole millään lailla epätavallinen ajatus. Siispä me Rapatuntalon Minnan kanssa roiskittiin yksi pellavapöytäliina viikonloppuna ja hurauteltiin siitä molemmat tahollamme keittiöpyyhkeitä. Minä olin roiskinut kotona jo spraymaalilla, Minna puolestaan lahjapapereita ja servettejä. 
 
Pian on aika toimittaa vielä viimeiset joulumuistamiset ystävien ovenrakoihin, hakea mies lentoasemalta ja laskeutua joulunviettoon halki valkoisen maiseman Ilomantsin metsien keskelle ajellen ja mökkisaunassa nautiskellen. Tunnelmallista aatonaattoa!
 
 
 
/// Some christmassy DIY gifts for friends and family. Painted kitchen towels and star ornaments. I love the idea of selfmade Christmas gifts, although I usually haven't got enough time for making them. Last year I was so stressed at work, so I didn't even manage to craft Christmas cards. This year the situation has been totally different and I have enjoyed crafting lil Christmas presents and cards again.
 
Here in the eastern Finland we've got a white christmassy view outside. I hardly can't wait 'til the evening and driving through that dark white scenery into the middle of forests to my parents-in-law and relaxing in the sauna with something cold and bubbly in the glass.


10 kommenttia:

 1. Ihanaa joulun aikaa koko teidän perheelle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi! Sitä samaa toivotan myös teille <3!

   Poista
 2. <3 Ihana sie! On onni omistaa sinunlaisesi yökyöpeli ja samojen asioiden äärellä inspiroituva ystävä <3 Eipä sitä aikaa kaikelle tälle olisi, jos sitä ei yöunistaan ottaisi ja toisaalta sitä yhteistä aikaa on aivan liian vähän tuhlattavaksi nukkumalla ;) pus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juurikin niin <3! Onnea on..! Ja nukkua ehditään sitten tammikuussa :D! Puspus!

   Poista
 3. Kauniita tähtiä! Ihanaa joulunaikaa sinne metsien keskelle ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jossu <3, ihanaa joulua myös sinulle ja perheellesi!

   Poista
 4. Onpas kauniita pieniä lahjoja! Rauhaisaa joulua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rakaudella väkerrettyjä :D! Kiitos, samoin sinulle Anne!

   Poista
 5. Mainio lahjaidea! Kiitos kauniista kortista ja ponijutuista! :) N ilahtui niistä kovin. Jouluiloa teidän perheelle! <3 t. Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipäs kestä Sanna! en uskaltanut enää siihen aikaa ovelle tulla, mutta ehkäpä sitten joulunpyhien jälkeen piipahdan, kun naapuriin taas tullaan. Kiitos kaunis, ihanaa joulua teille tätäkin kautta <3!

   Poista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!