8.12.2015

M NIIN KUIN..


Playtypen M-juliste, koossa 70x100cm, tarpeeksi suuri juliste peittämään ruokapöydän päässä olevat taulukoukut, jotka vuokraisäntä halusi seinässä säilyttää. Mulla on tapana vatvoa näitä taulujuttuja vähän turhan kauan, joten oli aika tehdä asialle jotain. Oikeastaan haaveilin tuohon kaunista itseotettua valokuvaa Alpeilta, mutta kun en kelpuuttanut yhtään omista kuva-arkistoista jo valmiiksi löytyvää kuvaa, oli halvempaa vain tilata tämä jo kauan ihastelemani yksinkertainen kirjain kuin varata matka Alpeille.


Ja löytyihän niitä havujakin täältä, tuollaisia jättiläisiä männynhapsukkeita. Kynttilät, taljat ja kävyt seuranaan. Riittävän jouluista meille. Noihin torttuihin palaan muuten vielä, eivät olekaan mitä tahansa torttuja :)!

Ilolla olen lukenut teidän kommenttejanne Skandinavisk-arvonnassa ja ihanan paljon teitä on löytänyt myös sunnuntaina startanneeseen Cilla's-arvontaan, kiitos kaikista kommenteista!!
/// We have a new poster at the dining area wall, theM-poster from Playtype.

6 kommenttia:

 1. Simppeli, mutta tosi kaunis tauluna tuo M kirjain. Juuri sopivasti jouluisuutta luo nuo männyn oksat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tunnen itseni melko vaatimattomaksi joulukoristelijaksi katsellessani brittiläisten tapaa koristella jouluksi :).

   Poista
 2. Yksinkertaisen tyylikäs, sopii tosi hyvin tuohon! :) Mullakin on aina ongelma taulujen kanssa, erityisesti keittiöön ja ruokailutilaan tuntuu ylivoimaisen vaikealta löytää sopivia ja juuri siellä pari seinää huutaisi jotain taulua. Ehkä sen tekee itse liian vaikeaksi. ;) Ja sulla on tuo ihana Tom Dixon, jota olen kuolannut. <3

  Ja minäpäs olen nyt oikein virallinen blogin lukija, en enää anonyymi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun asutaan näin tiiviisti,ja täällä alkaa olla jo aika täyttä, halusin jotain simppeliä yksinkertaista. Tosin mustavalko maisemaprintti olisi toiminut myös. Mutta se tulkoon sitten, kun saan kivan kuvan otettua. Oon tosi laiska teettämään itse valokuvista tauluja, vaikka mielessä aina onkin hiukan henkilökohtaisempi tauluseinä. Mutta kaikki ajallaan, senkin aika lienee vielä tulossa. Printit on siitä harmittomia, että niitä raaskii vaihdellakin sitten. Deseniolla taisi olla muuten juuri joku joulualeprossa meneillään, kannattaa kurkata sieltä, josko löytys inspiraatiota uusille tauluille. Tuo Tom Dixonin lyhty oli viime jouluinen "lahja"hankinta. Edelleen kaunis.

   Mutta hei, tervetuloa lukemaan ihan virallisestikin, kiitos vain kirjautumisesta! Ihana, kun jaksat aina kommentoida!

   Poista
 3. Taulu sopii hyvin. Terveiset toiselta laidalata

  VastaaPoista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!