13.11.2015

PERJANTAIKIERROKSILLA

 
Täällä on täysi perjantaihöyry päällä. Takana supersosiaalinen toimintaviikko.  Ensimmäinen viikko miesmuistiin ilman merkittäviä flunssanoireita. Fiilisviisarit ovat siis melko tapissaan ja viikonlopuksi tiedossa vähintään yhtä mukavia juttuja.
 
Tänään ehdin hoitaa aamupäivällä pukinkonttijuttuja ja ruokaostoksia. Perjantaipuska aiheutti tietenkin siivousoperaation, jonka myötä tavarat vaihtoivat vaihteeksi paikkaansa. Väliin vähän kahvia ja sisustuslehtiä ja takaisin homman kimppuun. Lounasseuraksi sain sitten sateenkaarenvärisen tytön, koulussa nimittäin vietettiin tänään uniformuvapaata hyväntekeväisyyshengessä.
 

Pikaset kuulumiset ja kuvat tällä kertaa, nyt köökkiin valmistelemaan illan ruokakuvioita, jotta saadaan tulla perjantain leikkideiteiltä suurin piirtein suoraan ruokapöytään. Huomenna onkin sitten luvassa kulttuuria ja happihyppy lastenhoidosta, can't wait, vaikka ihania ovatkin :D! Mitäs teillä on mielessä viikonlopun kunniaksi?
 
 
 
Have a lovely Friday!

12 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia! <3 Minä vain tyydyn haaveilemaan perjantaipuskista, sillä meidän kisuherra rrrrrakastaa kukkia ihan liikaa. :/

  Meille pamahti miehen kanssa vapaa ilta bondin seurassa, joten lähdettiin siitä nauttimaan.

  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katriina! Minä puolestani haaveilen siitä kissasta! Tosin kissat ja kukkakimput evät tosiaan varmasti ole mikään osuvin yhdistelmä :D. Bondia onkin kehuttu, toivottavasti teillä oli mukava ilta!

   Poista
 2. Hei! Täällä vaan heiluttelen puikkoja kovaan tahtiin. Luntakin on saatu. Terveiset toiselta laidalta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun ehtisi itsekin enemmän istua ja neuloa. Siis ehtisinhän minä, mutta aina on olevinaan jotain muuta. Näinkin muutamia lumisia kuvia sieltä, ihanaa! Täällä vaan myrskyää ja paistaa vuoron perään.

   Poista
 3. Vitsit kun oliskin vapaa viikonloppu mut huomena tarttis viel aamuun jaksaa. Sit tulee onneksi vieraita oikein yökylään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta ihanaa viikonloppua kun saat sen alkamaan!

   Poista
 4. Kiva kun se flunssa jo väistyi siellä. Täällä ollaan vaan nautitaan tämä viikonloppu, ilman siis mitään suunnitelmia.
  Mukavaa ja rentouttavaa viikonloppua teille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No johan tuota tautia pari kuukautta kestikin, oli kyllä kovin kummaa sorttia. Ehkä parhaita viikonloppuja monesti ovatkin ne, jolloin ei ole mitään sen kummempaa suunnitelmaa. Tekee sitä mikä huvittaa ja mieleen juolahtaa. Samoin sinne, mukavaa viikonlopun jatkoa!

   Poista
 5. Kuulostaa NIIN mukavalle! Miulla iski kova ikävä teitä <3 Eli ikävöin sohvan nurkassa. Kauniita kuvia, pus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 ikävät takas <3! Ethän koko yötä kyynelehtinyt? Pus takas.

   Poista
 6. Mukavaa sunnuntaita sinne Hanna <3. Täällä kans haettiin perjantaipuska, vaikkakin piti ostaa vain hyasinttelja ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heini <3! No itsekin hiplailin Ikeassa käydessäni jo hyasintteja ja mietin olisiko jo aivan liian aikaista. Mutta ei kai sitten, jos sinäkin oot ollu jo liikkeellä niiden takia :D.

   Poista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!