6.11.2015

HETKIÄ


 
Jos blogissa on toisinaan hiljaista, niin Instagramin puolelle tallentuu blogikuvien lisäksi päivittäin inspiroivia hetkiä ja kuvakulmia. Löydät profiilini sieltä kovin yllätyksellisesti nimellä @pastellimaja. Huomasin, että seuraajia on siellä jo hiukkasen yli 800. Wau ja kiitos!
 
 
 
 
///
Sometimes when there's quiet on the blog, there's still some life on Instagram. In addition to the blog pics you can find there some inspiring moments and still life of our everyday life. You can find my profile with the username @pastellimaja, how surprising :)! I just picked up there's just over 800 followers already. What a bliss! Thank you!
 
 
EDIT. Can you find two identical goblins? Blah, Always the same with these collages.4 kommenttia:

 1. ihania kuvia olet poiminut kollaasiin <3 Inastassa tulee kyllä tiiviisti seurattua monia bloggaajia, kuten myös sinua :)

  Onnittelut upeasta seuraaja määrästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna kommentistasi, kiva kun seuraat <3!

   Poista
 2. Onneksi on Instagram, se antaa bloggaajalle hiukan anteeksi blogilaiskuutta. Yksi kuva ja pari sanaa, onneksi se riittää toisinaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juuri näin. Aina ei halua, ehdi tai jaksa tehdä "isoa numeroa", siis blogijuttua :), kaikesta ympärillä ihastuttavasta.

   Poista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!