1.11.2015

ÄITIINSÄ TULLUT

 
"Sinä oot kyllä just tuommonen. Niin kuin minäkin. Yhtä äkkiä saat jotain päähäs ja alat järjestelemään paikkoja nätiksi, vaikka ois kolme muuta hommaa kesken." -äiti
 


Matkalaukkuelämä ei ole millään lailla mukavaa, kun tavarat lojuvat milloin kenenkin nurkissa ja koko ajan tuntuu, että ne on vain jonkun tiellä. Kassien levittelyn lomassa lapsuuden kodissa tuli tarpeen laittaa Walesiin viemiset edes hetkeksi ojennukseen ja kaivella kaapeista äidin aarteita esiin. Nyt on tosin tuliaiset jo pakattu oliiviöljyä myöten (How clever is that...?) laukkuun kotimatkaa varten, vaikka jouduinkin nuo Nuutajärven apilakupit ja Arabian kauniit maustepurkit jättämään niille kuuluville paikoilleen äidin kaappeihin.Syyslomaviikko Suomessa alkaa olla paketissaan ja huomenna on aika suunnata taas takaisin kotiin. Viikko osoittautui aivan liian lyhyeksi kaikkien tärkeiden tapaamiseen ja aika kului turhan nopeasti paikasta toiseen sutiessa, mutta tästä on hyvä jatkaa sitten joululoman koittaessa.
 
Tulevina päivinä täällä blogissa on luvassa suomalaisen mielenmaiseman lisäksi myös yksi esiin nostamisen arvoinen suomalainen pitkän linjan perheyritys. Pysykäähän siis  kuulolla!
 

8 kommenttia:

 1. Kuulostaa kovin tutulta! Mutta mä olen tullut tuossa asiassa meidän isään. Pikkukaaos aina kotonakin, kun saa rauhassa touhuta. :) Hyvää paluumatkaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna! Musta on jopa hiukan huvittavaa myös itse huomata tiettyjä piirteitä itsessä, mitkä on huomattu äidilläkin. Joskus ne ehkä jopa vähän ärsyttää ;D

   Poista
 2. Itse huomaan omia piirteitä esikoisessani ja erityisesti toiminnallisuus on se, joka on hänelle periytynyt. Olipa kiva tehdä eilen iltaruoka yhdessä, kun hänellä onnistuu ruoanlaitto ja leipominen hienosti. Kiva, että olet taas linjoilla ja kiva nähdä mielenmaisemassa valokuvina. Kovin harmaa päivä ulkona, mutta silti ajattelin suunnata sienimetsään ja ystävän kanssa lenkkipolulle. Leppoisaa sunnuntaita teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaapa kyllä mukavilta yhteisiltä puuhilta! Meillä olen lähinnä huomannut esikoiselle periytyneen haahuilutaidon aina lähdön hetkellä ja kuopuksella on jo kolmevuotiaana kovin tuttu tapa laittaa rahat menemään sen sileän tien. No ehkä niille jotain hyvääkin on periytynyt ;). Mukavaa sunnuntaita myös sinne syksyisiin puuhiin!

   Poista
 3. Tiedän tunteen noiden laukkujen kanssa. 3 viikkoa 2-3 matkalaukkua ja vain 1 huone Marokon reissuilla :)
  Tyttäreni on kuin minä ja minä taas olen kuin äitini.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä kun olisikin se yksi paikka, minne leväyttää. Nauroin juuri, että kuinkahan kauan aikaa meni viikosta niitä tavaroita levitellessä ja pakkaillessa, kun edittiin majoittua neljään eri paikkaan. Mutta onneksi on ihania paikkoja, minne mennä kylään ja asettua hetkeksi asumaan, se ei harmita kyllä ollenkaan.

   Poista
 4. Toiset ovat äitiensä kanssa samanlaisia näissä asioissa, toiset taas ihan eri sorttia. Meillä siis jotain muuta, silloin kun oli. <3 Ihanaa, kun saitte käydä kotipuolessa. Ensi vuonna sitten sillä tavalla, että ehdit bilettämään meidän kanssa. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No varmastikin näin. Meillä on jopa ärsyttävän moni piirre siirtynyt mulle :D. Oli kyllä mukavaa ja nyt tuleekin sitten naurettavan lyhyt Suomi-tauko, kun jouluna taas sinne tullaan. Joo, katotaanpas taas seuraavissa juhlissa, miten meitsin käy :).

   Poista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!