7.9.2015

PUHTAAT VALKEAT LAKANAT


Oon varmaan otsikoinut näin kekseliäästi joskus ennenkin, mutta kun ne nyt sattuu olemaan yksi niistä arjen ihanuuksista, niin täytyy fiilistellä niillä taas vaihteeksi. Sänkypeitto meillä jäi Suomeen, joten lakanat joutuvat näkyville. Oon aina ihaillut tuplapeittoja ja niillä loihdittuja petauksia, me kun ollaan omien peittojen porukkaa. Mutta keksinpäs tehdä tuollaisen valetuplapetauksen eräs joutava päivä. Peitot poikittain ja limittäin, niin johan ilahduttaa säntillisen sisustajasielun sydäntä. Ooh Noolta viime talvena saadut pellava-puuvilla-lakanat ovat edelleen ne lempparit. 
 
 
 
Tämä viikonloppu koostui aivan huikeista haikeista. Eilen lenkkeiltiin miehen kanssa vuoron perään näissä maisemissa, kun taas tänään valloitettiin parin tyttökaverin kanssa yksi lähempi kukkula kuvan kauniissa kesäsäässä. Hyvillä mielin taidan nyt kaivautua tuonne peittojen alle, jotta huomenna jaksan nousta koululaista kuskaamaan. Liivimekon sijaan huomenna on kuulemma vekkihameen vuoro :).
 
Iloista alkua uuteen viikkoon!!
 
///
I just love white beddings and fresh sheets. 
I got these Geometric web duvet covers and pillowcases from ooh noo last winter.
Still my favourites!
 
 
 
 

5 kommenttia:

 1. Kekseliäästi pedattu, taidanpa minäkin seuraavaksi heittää peitot poikittain! (Vaikkakin aika hieno valkoinen päiväpeitto löytyisikin ;)) Nuo vaaleanpunaiset pellavaiset pikkutyynyt ovat aika suloiset ja kauniin sävyiset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loistokeksintö siis :D! Hailakan roosat pellavatyynyt ovat Linumin mallistosta vuodelta 2006 :), eka hankinta edellisen kodin uudelle sohvalle. Haalistuneet ovat aika lailla ja napitkin kertaalleen vaihdettu, mutta noissa on kyllä hinta haukkunut vuosien myötä itsensä takaisin.

   Poista
 2. Ostin meille tuplatäkin...käytän sitä itse täysin yksin, mies sai pitää oman kapeansa. Jostain syystä tuplatäkkiäni yritetään kähveltää lähes joka yö, heh :) Petaaminen on paljon kivempaa isolla täkillä! Piilotan kapean sen alle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo me kyllä jatkossakin nukutaan ihan omilla peitoilla tai sit tarvittas kaks tuplapeittoa :).. Ja toisaalta olisihan se sääli, kun kaikki nätit pussilakanat pitäisi päivittää isompiin.

   Poista
 3. Itsellänikin on tapana laittaa täkit poikittain. Mutta ei meidän sänky noin kivalta näytä kuitenkaan. :)

  VastaaPoista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!