2.9.2015

MAISEMIA MAASEUDULTA


Uusi viikko taas jo kohta keskiviikossa, ja hui sentään mitkä kujeet! Aivan kuin olisin kuullut pienen huvittuneen hörähdyksen miehen suusta, kun tuossa puoliääneen huokailin, että ylihuomenna joudun laittamaan herätyskellon soimaan. Huomenna on edessä meidän Lindan viimeinen lomapäivä ennen koulutielle starttaamista.  Jännittää kyllä meitä kaikkia, kuinka uusi arki lähtee sujumaan. Pitkä viikonloppu vietettiin sitäkin hartaammin lomafiiliksissä, vaikka ei sitten lopulta pitkälle reissulle päädyttykään. Viikonlopun kuvat ovat kuitenkin vielä perkaamatta, joten tämän postauksen kuviin päätyi lohduttavan rauhalliset maalaismaisemat ja kapeat peltojen ja niittyjen keskellä kiemurtelevat tiet, joilla ruuhkaa aiheuttavat korkeintaan lampaat. Taitaapa siellä taustalla välkkyä Brecon Beaconsin "vuoretkin", joiksi paikalliset noita kukkuloita nimittävät. Näissä maisemissa ajelimme reilu viikko sitten vesiputousreissun yhteydessä. Jos välillä käy kaupungin hälinä ja ruuhkaiset tiet ahdistamaan, on hyvä käydä tällaisissa paikoissa hengittelemässä syvään. PS. Löydätkö kuvista lentävän lampaan?








 
 
 
 
 
 
 
 

10 kommenttia:

 1. Voi miten kauniit maisemat. Tuli tv-sarja Emmerdale vähän mieleen :)
  Mukavaa syyskuun alkua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse en sitä oikein koskaan katsonut, mutta joo ehkä sen verran kuitenkin vilauksilta, että tunnistan yhtäläisyyden. Kiitos Outi, syyskuussa tapahtuukin kaikkea jännittävää meidän perheessä. Sitä samaa toivottelen sulle!

   Poista
 2. kauniit maisemat ja lentävä lammas bongattu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) No eihän sitä voi olla bongaamatta. Oli ihan sattumalta osunut kuvaan, hauska yllätys kotona :)!

   Poista
 3. On kaunista ja totta, että Emmerdale tuli minullekin mieleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä, tottuuko tähän luonnon kauneuteen täällä koskaan..!

   Poista
 4. Moi lentävä lammas löydetty. Kauniita kuvia! Mukavaa koulun alkua Lindalle! Täällä jyrähdellyt muutaman kerran parina iltana ja satanut vettä. Terveiset toiselta laidalta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvähyvä :)! Koulu alkoikin tosi kivasti, joten hyvillä mielin startataan uuteen viikkoon. Just mietittiin tällä viikolla, että ei olla koettu ukkosta koko kesänä, vaikka täällä on kuulemma ollut niitä paljonkin. Ollaan oltu ilmeisesti aina jossain muualla..

   Poista
 5. Ihanat kuvat, ihanat maisemat! Nyyh, tuli niin ikävä reilun 20 vuoden takaista Lontoon aikaamme. Alkuun takaisin Suomeen muutettuamme siellä toisessa "kotimaassa" piti käydä vuosittain fiilistelemässä. Nyt viime visiitistä jo monen monta vuotta :(

  - Sirpa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sveitsi aiheuttaa mulle vähän samanlaisen tunteen ja alkuun sieltä pois muutettua kävin useasti siellä lomalla. Ehkäpä Wales tulee aiheuttamaan samaa sitten jos joskus "kotiin" palataan.

   Poista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!