18.9.2015

KOTOILUA, KIPUILUA JA KAKKUILUA


Täällä on mennyt pari päivää pienempää koululaista kotona paapoen. Viikko koulussa ja sitten iski kova kuume ja yöt ovat menneet yskiessä. Jos jotain hyvää tilanteesta etsii, niin eipä tarvinnut itse ilmoittaa työnantajalle poissaolosta. Ja toisaalta, tulipahan eilen puoli päivää lääkäriin jonottaessa myös tutustuttua paikalliseen terveydenhoitosysteemiin. Onneksi meillä oli lohduksi vielä pari palaa viikonloppuna leivottua brownieta jääkaapissa jemmassa. Amandan koulunaloituskakkua, suklaata ja mansikkaa oli neidin toive, koska Lindakin sai oman kakkunsa. Kotona potilaan kanssa puuhatessa ja välillä elokuvia katsellessa on tullut juotua kakun kaverina muutama kuppi kahvia ja selattua aika monta lehteä. Jospa ensi viikolla tyttö olisi jo koulukunnossa ja itse pääsisin jatkamaan hyvän alun saaneita aamutreenejä.Löysin viimein lehtiä ja nettiä selaillessa kivan maton keittiöön, joten taidan laittaa sen viikonlopun aikana tilaukseen. Lontoolähtöinen sisustusfirma The White Company houkuttelee myös ostoksille parilla kauniilla käyttöesineellä. Se onkin yksi ainoista sisustusliikkeistä täällä Cardiffissa, jonka tyylille lämpenen. Kauniita maanläheisiä sävyjä ja klassista tyyliä.Brownies-innotuksesta kiitos Minnalle. Omaan taikinaani sekoitin sekä cashewtä, valkosuklaata, että marenkipaloja. Sokeri- ja rasvaöverit raskaamman kautta. Kyllä kelpaa taas juosta ja jumpata.

 
 
Meillä viikonloppu jatkuu huomenna syksyn ensimmäisellä Suomi-koululla, jonne taidamme valitettavasti päästä hieman vajaalla kokoonpanolla. Harmittava takaisku, sillä Amanda on puhunut koko kesän Suomi-koulusta ja siellä kesän alussa saamastaan uudesta Maila-ystävästä.
 
Saisinkohan vihdoin ja viimein viikonloppuna tartuttua maalisutiin? Idea uudesta keittiön matosta sekä jo kauan mielessä olleet itse tehdyt taulut keittiön seinälle antavat toivottavasti vauhtia tuolle projektille, joka on tullut siirrettyä toistaiseksi aina huomiseen. Ja kirkossa kuulutettuhan on jo puoliksi tehty, eikös ;)!?
 
Mutta nyt rugbyn maailman cupin pariin, täytyy varastaa pari kikka kolmosta seuraaviin treeneihin. Kerroinko jo, että aloitin viime sunnuntaina naisten rugbytreenit? Onnekseni mukaan oli eksynyt muutama muukin ummikko, jolla ei ollut pelistä mitään hajua. Itse en vielä kuukausi sitten edes muistanut, olinko lupautunut mukaan krikettiin vai rugbyyn :D. Ei kai sillä niin väliä, pääasia että on hauskaa. Seuraavia treenejä siis odotellessa!
 
 
Mitenkäs siellä viikonloppuun suunnataan?
 
 

6 kommenttia:

 1. Pikaista paranemista sinne pikkupotilaalle.
  Täällä suunnitelmissa on....Ei mitään. Pelkkää rentoilua koko perheen voimin. Tai no poika käy sunnuntaina pelaamassa yhden jalkapallo pelin, mutta muuten vain olla möllötellään. Täytyy myöntää, että kyllä tekee hyvää vain olla, oli jotenkin niin hektinen viikko töissä.
  Mukavaa viikonloppua sinne teillekin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi! Kuume on ainakin hellittänyt jo, vaikka muut flunssan oireet tuntuvatkin olevan sitkeässä. "Ei mitään" kuulostaa juuri hyvältä. Minustakin on ollut mukava nyt parina viikonloppuna, kun ei ole ollut hurjia suunnitelmia, kun koko kesä meillä oli joka viikonloppu jonnekin reissuamista.

   Poista
 2. A:lle paranemista! Kuule ollaan vaan ja ihmetellään.... sukkien neulominen on kyllä jo alkanut... Terkut toiselta laidalata!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pitäisipä itsekin kaivaa puikot ja langat esiin pitkästä aikaa. Neulominen ja pehmoiset&lämpöiset langat kuuluvat kyllä syksyyn!

   Poista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!