26.8.2015

HETKI TÄNÄ AAMUNA


Olin ajatellut tälle aamulle muita kuvia. Mutta sitten tuli tämä seesteinen aamuhetki. Ei kiire mihinkään. Tytöt keskittyneinä omiin leikkeihinsä.  Pieni ponityttö ponimekossaan hennolla ja herttaisella äänellä keskittyneesti ponien kanssa jutellen. Sydän sulaa katsella tuota herkkääkin puolta hänessä. Juuri taisin tunti sitten kirjoittaa whatsappissa ystävilleni, että ollaan vielä pulassa, sen verran kovatahtoinen ja vallaton tyttö toisinaan on.


Nämäkin rauhalliset kiireettömät aamut ovat pian koulujen alettua kaunis muisto vain, joten nyt nautitaan vielä viikon verran jokaisesta jäljellä olevasta. Hitaan aamustartin jälkeen täällä odotellaan aurinkoista päivää ja mukavaa puuhaa ystävien kanssa retkeillen, suuntana Walesin kansallishistorian ulkoilmamuseo. Siellä pitäisi olla kaikkea kivaa touhua lapsille. Mieheltä puolestaan tuli aamuvarhain tilannetietoa puhelimeen: "Norge. Hyvältä näyttää tääkin maa. Ois viihytty  täälläkin varmasti." Sen verran hyvin ollaan Walesiin kotiuduttu, että ei ole tullut Norja-suunnitelman perään enää haikailtua :).

2 kommenttia:

  1. Ihana kuva! Teillä on kaunis koti siellä maailmallakin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anu! Mustakin tässä oli ihana fiilis. Ja kodista tykätään hurjasti itsekin ja sen suhteen on monta pientä suunnitelmaa vielä tekeillä. Hauskaa kokea kerrostaloasumista omakotielon jälkeen. Ja täytyy sanoa, että koko kesänä ei olla haikailtu omakotiasumisen perään, ei sitten yhtään. Vaikka tulevaisuudessa se voikin olla taas vaihtoehto. Nyt mennään hetki näin, eikä muuta mietitä.

      Poista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!