5.8.2015

HELLEVEHKEITÄ


Tämä juttu syntyi tuulen pudottamasta palmunoksasta. Kun on riittävän kauan aikaa lomalla, luettavat kirjat päässeet loppumaan, surffit ja lenkit tehty sekä levätty ja pelattu Unoa enemmän kuin riittävästi, täytyy tehdä edes jotain. En ole mikään asukuvailija, mutta tällä viisiin tämä homma onnistuu multakin. Perinteisten reissukuvien lomaan tällä kertaa muutamat suosikit hellevarustautumisen puolelta.

 
 

 
 
Bikinit Billabong, teeppari Rip Curl. Paidasta piti tulla treenipaita, mutta se onkin ollut ihan vitsikäs siviilissäkin. Ja ennen kaikkea pelastanut liikaa aurinkoa saaneet olkapäät, hihallisia vaatekappaleita kun ei kovin montaa tullut mukaan pakattua. Suojakertoimet ovat olleet tällä reissulla vähintään 30, lapsilla aina 50+. Pienemmillä ei ole viitsitty lähteä edes leikkimään. Mottona mieluummin valkoinen kuin pinkki. Pahemmilta palamisilta ollaan onneksi vältytty, mutta väkisinkin päivän päätteksi joku kohta punottaa, jos vähänkin on auringossa aikaansa viettänyt. Sitä paikkaamaan sitten hittituote Aloe vera. Espanjalaisten ylpeyden aihe, jota saa täältä jos jonkinnäköisessä purnukassa ja koostumuksessa. Minä nappasin alkuloman ostosreissulta mukaan 99,5 prosenttisen aloegeelin, jota olen laittanut neuvosta myös aamuisin aurinkorasvan alle ihoa kosteuttamaan, illalla sitten viilentämään. Toimii melkoisen hyvin niin aikuisella kuin lapsella. Nestettä on täytynyt nauttia aivan jatkuvasti ja lasten kanssa saa olla erityisen tarkkana.  Melko perusjuttuja aurinkoisella säällä, mutta jotka helposti ajantajuttomuudessa, melskeessä ja touhussa unohtuvat.
 
Tälläsillä vehkeillä jota kuinkin myös tähän päivään. Märkäpuku lisäksi tuomaan merelle lisäsuojaa. Oon melkoisen innostunut mun surffipäivistä. On ollut tosi hauskaa ja olen oppinut hurjasti juttuja. Merivesikin on niin lämmintä, että pahinkin vilukissa siellä tarkenee. Haitkaan eivät ole syöneet. Nyt omelettia ja melonia napaan ja vesille taas, näyttäis pöhisevän. Kuten tuo ukkonen monesti palmun latvuksia tähyillessään toteaa. Surffislangi haltuun, ananakset silmille ja hymy huulille.
 
Hyvää tuulta myös teidänkin päivään!
 
 
 

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Sitä ne totisesti olivatkin, surffailuistakin innostuin ensimmäistä kertaa ihan tosissani!

   Poista
 2. Kuulostaa siltä, että olette onnistuneet luomaan itsellenne mitä parhaimman loman!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä huippuloma, mutta suurimmat yllätykset suljettiinkin pois jo ennen matkaa valitsemalla sama kohde, kuin parilla edelliselläkin kerralla.

   Poista
 3. Täälläkin on saanut tän päivän hellevehkeissä hillua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä! Jospa hellepäiviä saataisiin vielä elokuussakin.Meillä ainakin olisi vielä pari rantakohdetta reissulistalla täällä Briteissä.

   Poista
 4. Mä niin tiedän tuon tunteen "pelattu enemmän Unoa kuin riittävästi". Meillä käy joka lomalla niin että innostutaan jostakin pelistä niin että kulutetaan se "loppuun" eikä tee taas vuoteen mieli pelailla :D Oikein ihanaa lomaa!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo kieltämättä ollaan tässä nyt muutama päivä pidetty taukoa Unosta ja jatkettu taas pienen tauon jälkeen Inkan Aarteella :). Loma oli ihana, kiitos Jutta!

   Poista
 5. Ihanaa loman loppua..... pudotan teidät maan pinnalle, kohta se loma loppuu. Terkut toiselta laidalta :) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinhän se loppui! Mutta onneksi lomatunnelmissa melkein jatketaan täällä Cardiffissa, reilu pari viikkoa kun arki alkaa tyttöjen koulun myötä.

   Poista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!