19.7.2015

KAAPIN PÄÄLLÄ

 
Marjakakusta makkarin kaapin päälle. Ihan vahingossa sille kertyi kaikenlaista naisellisuudelle tärkeää hilpettä parin taulun ja kynttilänjalkojen sijaan. Ohikulkiessa siinä tulee sipaistua aamulla ripsarit kohdilleen ja illalla seerumit taikoja tekemään. Korut, pinnit ja pompulat suurin piirtein tallessa ja järjestyksessä Hayn rasioissa ja kynttilänjalalta vapautuneessa säilytyslaatikossa. Ja kahvikupissa nyt yksi niistä kauppahallin pioneista. Ehkäpä kaunein kaikista. Mies esiintyy kaapin päällä silloin tällöin rannekellon muodossa. Harvoin niillä kai on osuutta näihin asetelmiin ;).Täällä on takana viikonlopun verran ihania kesäpäiviä. Eilinen vierähti lenkiltä nelkytvuotisjuhlille ja tänään taas retkeiltiin marjafarmilta merenrantaan. Auringossa vietetyt hetket tuntuvat nenänpäässä, seerumille siis on käyttöä tänäänkin ;)! Toivottavasti kauniit päivät jatkuvat tulevan viikon puolelle. Pikku hiljaa täytyisi käydä jo miettimään matkalaukun sisältöäkin. Jos olisi kerrankin ajoissa sen suhteen!

 Missäs merkeissä siellä on viikonloppua vietetty?


 

11 kommenttia:

 1. Ihanasti olet tavarat saanutkin esille <3
  Täällä on eilen käyty asuntomessuilla ja tänään nähty sukulaisia.
  Mukava viikonloppu siis :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Outi! Kuulostaa mukavalta,asuntomessuilla olisi ollut kiva piipahtaa itsekin! Meilläkin olisi ollut itse asiassa tänään yhden tärkeän tyypin rippijuhlat Suomessa, joten ajatukset ovat olleet myös siellä sukulaisissa, vaikka tien päällä olimmekin.

   Poista
 2. Aivan ihanan näköinen asetelma. Kaikkea kaunista <3
  Meillä on edess ensimmäinen yö uudessa kodissa. Päivä ollaan huiskittu, mutta edelleen joka paikka on rempallaan ja laatikoita siellä täällä. Huomenna lisää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voin uskoa sen kaaoksen, mutta päivä kerrallaan hyvä tulee! Kokemuksen syvällä rintaäänellä täällä huutelen :D. Vieläkin on yksi loota (mutta vain yksi!) purkamatta, mutta lähinnä inspiraation puutetta ja laiskuutta se. TÄällä jo odotellaan, että saat kuvia uudesta linjoille.Toivottavasti oot muuten jo terve! Tsemppiä uuden pesän rakennukseen!

   Poista
 3. Upealta näyttää ja niin ihanat kuvat :)

  VastaaPoista
 4. Ihana kokoelma kauniita esineitä! Mun pitäisi löytää jostain inspiraatio sisustushommiin. Kotona ei ole tapahtunut mitään koko kesänä... No, syksyllä sitten!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinhän se monesti menee, kun elämä siirtyy kesällä ulos. Syksyllä ehtii hyvin! Täällä on sisustettu vähän olosuhteiden pakosta, kuten tiedät. Vaikka ulkosalla ollaankin sateettomat päivät, niin aamut ja illat on järkkäily kotia ja tavaroita omille paikoilleen.

   Poista
 5. Mulla oli maanantaina viikon kesäloman jälkeen paluu työhön.
  Huomenna Asuntomessuille jälleen töihin -mukavaa viikkoa <3

  VastaaPoista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!