27.4.2015

SADEPÄIVÄN PIRISTYS


Sateisen maanantain vastaiskuksi tänään olisi tarjolla väriterapiaa Hipaneman korujen muodossa. Viikonlopun blogireissulla pyörähdimme Wanhalla järjestetyllä Designtorilla. Kauniita vaatteita ja koruja oli tapahtuma pullollaan, mutta Hipanemat vetivät pisimmän korren, eikä kukaan meidän reissukolmikosta voinut niitä vastustaa. Vaihtoehtoja oli niin monia, että meinasi valinnan vaikeudesta johtuen  jäädä ensin koko koru hankkimatta.





Kauniita ja rentoja, kesän rantsutyliin just sopivia. Koruista tulee mieleen ne kaikki itse punotut ja solmeillut ystävyydenkorut, joita joskus tuli tehtyä. Kultaiset yksityiskohdat ja magneettinen lukko viimeistelevät korun vaan hitusen stailimmaksi. Korusta inspiroituneena minun piti heti kaivella kesävaatelaatikko esille ja tämä päivä onkin mennyt hawaijihameessa heiluessa :). Syystä että: Kotona odotti eilen kuumeinen potilas, jonka kansa jäimme tänään vaihteeksi kotiin plus että meillä tais mennä illalla takan lämmitys vähän överiksi ja tunnelma on sen myötä vielä tänäänkin liian lämmin. Melkein tuntuu kesältä, kun vain ei muista katsoa ulos harmaaseen ja sateeseen. Ja mikä noista kolmesta korusta sitten päätyikään omaan ranteeseen..



Kesää ja Walesin hiekkabiitsejä odotellessa :).

Mukavaa maanantaita murut!
Ja erityisterkut niille kaikille murusille, jotka sain tavata viikonloppuna!
Oli niin mukavaa!

14 kommenttia:

 1. Nämä korut olivat kyllä löytö ja onneksi valinnanvaikeus ei kuitenkaan voittanut! Vaan lupaus kesästä kaunistaa ranteessa! Ai ai, kyllä aitoja biitsikelejä jo kovasti odotellaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nälkä kasvaa, tässä on mennyt kohta pari iltaa googletellessa Hipanemoja muissa väreissä ja malleissa :)! No todella odotetaan, mutta annetaan nyt sitten vielä kuitenkin sataa läjä lunta ennen kuin päästään nauttimaan kesästä.

   Poista
 2. Ihanan värikkäitä yksilöitä! Oli tosi mukava tavata <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikös olekin! Ja niin oli, ihana energinen S <3!

   Poista
 3. Ihania<3 Heti tulee jo näitä kuvia katsellessa ihan kesäinen fiilis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä! Ulkonakin vaihtui harmaus ja vesisade tämän postauksen myötä aurinkoiseksi illaksi!

   Poista
 4. Oi että, kun nämä on ihania koruja! Todellakin sopivat Walesin rannoille : ) Pitkään olen jo katellut kuvissa ja blogeissa, mutta enhän tietenkään vielä ole saanut aikaiseksi hankittua. Pitääkin aktivoitua, piristäisivät kummasti tässä harmaassa sadesäässä. Mukavaa viikkoa sinnekin : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Multa oli mennyt nämä korut ihan ohi ennen kuin törmäsin siellä designtorilla näihin. Veivät kyllä sydämen mennessään, näitä voisi huoletta hankkia useammankin :)! Kivaa vappuviikkoa myös sinne Päivi!

   Poista
 5. Ihanat -onneksi ostit.
  Kiitos vielä mielettömän mukavasta seurasta -yhteinen matkajuttu on kyllä toteutettava <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onneksi :)! Kiitos itsellesi Sanna, reissu täytyy kyllä toteuttaa aivan ehdottomasti, siitä ei vois tulla kuin ihana!

   Poista
 6. Mitä ihanaa väriloistoa... jo pelkästään noista tulee jo niin hyvälle tuulelle, ettei tarvitse edes odotella kesän kuumimpia auringonsäteitä:)))
  Oli todella kiva treffata lauantaina:) Mukavaa muutamaa arkipäivää - siis ennen vappua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö, ihan häikäisee nuo värit talven jälkeen! Oli tosissaan ilo tavata Frida <3! Pari päivää töitä ja sit ois taas vapaa ja vappu!

   Poista
 7. Aivan ihania ja just täydellisiä kesään!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Itse hurahdin näihin nyt pahemman kerran ja toinen on jo menossa tilaukseen :D!

   Poista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!