23.4.2015

HANNU HANHENA
Mulla on käynyt viime aikoina uskomattoman hyvä tuuri muutamissa arpajaisissa. Samalla  hiukan huvittaa, missä kaikkialla sitä tuleekaan raapustettua nimi arvontalippuun tai blogien kommenttikenttään. Pääsiäiseksi voittamani kuparimuna aiheutti lähinnä hilpeyttä. Hilpeys muuttui melko pian venähtäneeksi naamaksi, kun sain tietää voittaneeni isommalle tytölle Reiman-ulkoilupuvun kevään mallistosta ja viimeisimmässä postipaketissa saapui ByLassenin Kubus. Nyt olen vakavasti miettinyt lottoamista. Minä kun en ole lapsuuden ja nuoruuden suunnistuskisojen jälkeen voittanut mistään mitään.Monet kerrat olen Kubuksen hankkimista miettinyt, mutta koska kokoelmiin on kertynyt ihan muutama kynttilänjalka, ei sen hankkiminen olisi mennyt mitenkään läpi juryssä. Itse olisin varmasti tunnettuna turvallisuuden tavoittelijana hankkinut valkoisen, mutta nyt kun sain sen lahjana, päätin revitellä ja uskalsin valita mustan. Olin jo järjestelmällisesti ehtinyt polttaa kaikki pitkät kynttilät muuton tieltä, mutta Kubus oli kyllä nyt ehdottomasti yhden kynttiläpaketin hankkimisen arvoinen. Siispä täällä on pari iltaa tunnelmoitu kynttilän ja Kubuksen valossa.


Tänä iltana fiilistelen myös huomenna alkavaa tyttöjen reissua Helsinkiin. Matkaseurana ihanat blogisiskot Minna ja Heini. Lauantain ohjelmassa lisää ihania blogisiskoja brunssin merkeissä sekä tämän kevään Indiedays Insiration Day sekä Blog Awards. Todella mukavaa lähteä tapaamaan jo aiemmilla reissuilla tutuksi tulleita kolleegoita ja kohtaamaan uusia tuttavuuksia. Eikä sen puoleen, pieni irtiotto tästä kotihärdellistä ja asioiden järjestelyn oravanpyörästä sattuu juuri oikealle hetkelle.
Nyt pitäisi vain tuttuun tapaan kohdata se klassinen kysymys: Mitähän laittais päälleen?!


19 kommenttia:

 1. Todellinen Hannu Hanhi, suosittelen sitä lottoamista :)
  Hauskaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Lottoa kehiin vaan! Ja oikein mukavia bileitä teille kaikille :)

  Terkuin yks pihkaniska...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kivaa oli! Niin vaan muitakin pihkaniskoja sieltä täältä putkahtaa tietoon. Sittenhän me ollaan ihan sielunsiskoja ;)

   Poista
 3. Todellakin laita lotto vetämään :). Nähdään LA -illalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harkitsen vielä, odotan jymypottia ensin ja sitten vedän 7 oikein kehiin :)!

   Poista
 4. Seitsemän numeroa ruutuun ja äkkiä! :D
  Ja mukavaa viikonloppua! Olisi ollut itsekin mukava päästä mukaan lauantain tapahtumiin, mutta nyt meni opiskelu edelle, ehkä sitten ensi kerralla!

  -piia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin jouduin viime keväänä jättää väliin samasta syystä! Tuleehan noita vielä onneksi jatkossakin. Mukavaa kyllä oli ja jotenkin tuli taas sellainen vahva tunne, että tällä bloggaajatiellä on hyvä jatkaa.

   Poista
 5. Oi vau, mitä tuuria:)!!! Täällä kanssa huomisen asupohdinnat päätyivät siihen, että nyt on laukku täynnä asuvaihtoehtoja eli ei hajuakaan vielä, mitä sitä päällensä laittaa:D Huomiseen♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viime hetken paniikissa syntyy aina ne parhaat päätökset ;). Olipa ihana nähdä taas Viivi!

   Poista
 6. Aikamoista tuuria sinulla! Kannattaa ehdotomasti lotota! Mä pistin 62 miljoonan hakemuksen tänään vetämään, katsotaan kuinka illalla käy...
  Tosi kiva nähdä teitä Joensuun tyttöjä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No lotto odottaa toistaiseksi vielä laiskaa täyttäjäänsä.. Täytyy antaa muillekin mahis :)! Olipas ihanata nähdä Anu!

   Poista
 7. Sulla ollut kyllä melkoinen tuuri! Mukavaa oli tavata ja löytää uusia blogeja luettavaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä olikin Jossu! Toivottavasti teidän loppuilta/-yö meni mallikkaasti! Meillä painoi pitkän päivän jäljiltä jo jalat aika lailla ja kipitettiin hampparin kautta nukkumaan:)

   Poista
 8. Vau mitä voittoja! Oli mukava nähdä taas :)

  VastaaPoista
 9. Hanna Hanhi, onnea noista ihanuuksista. Ja kiitos viimeisestä, olipa kiva törmätä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toisinaan mua kutsutaan myös Hannuksi ;). Olipa tosiaan, ja nyt muuten marssin virtuaalivierailulle tiedän uuteen loftiin! Ootas..

   Poista
 10. Niin hieno tuuri! Niin mahtavaa kun joku tuttu voittaa jotain näin kivaa ja myös vähän arvokkaampaa itselleen. Olet kyllä voittosi ansainnut. Tuo reiman haalarikin on kyllä niin hieno juttu!

  VastaaPoista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!