4.3.2015

VIRTAA VIHREÄSTÄ


Kylläpä voi olla harmaat ja vetiset lomasäät! Talvi saa plussakeleillä kyytiä täälläkin idässä. Hankea vielä onneksi riittää, mutta eilen bongailin iltalenkillä jo sulia kohtia siellä täällä tossun alla. Liekös harmaat kelit syynä väsymykseen, joka on alkuviikon viipynyt riesana. Olin jo hetken ajatellut, että en oikeastaan ollut edes loman tarpeessa, mutta lomaillaan nyt sitten. Taisihan tämä loma kuitenkin ihan levonkin puolesta tarpeen tulla. Virtaa olen koittanut nauttia niin sisäisesti kuin ulkoisestikin vihreästä. Salaattilinjan lisäksi pientä vihreää siellä täällä näkökentässä. Tässä kotona pyöriessä tavaratkin ovat vaihtaneet paikkaa. Jo ainakin kuusi vuotta olkkarin tasolla seissyt Kartellin Bourgie vaihtoi paikkaa ja tilalle toin työhuoneen Jielden. Näyttää sopivan tuohonkin kivasti. Siispä summa summarum: Vihreä ja vaihtelu virkistää.

Vaihtelua arkeen ja harmauteen tuo myös loppuviikon reissu. Tavarat alkavat olla pakattuna ja pian lähdetään viemään tyttöjä hoitopaikkaihinsa kummilaan ja mummilaan. Meitä vanhuksia odottaa aamulla kello neljän herätys ja lentomatka "tulevaisuuteen". Cardiff calling, vähänkö jänskää :)! 

Mukavaa loppuviikkoa teille! Vielä tänään on aikaa osallistua Lidlin lahjakortin arvontaan täällä. Koitan saada juttua linjoille reissunkin päältä ja ilmoitella samalla ketä arpaonni suosi.

6 kommenttia:

 1. Hui jänniä aikoja nyt teillä. Tsemppiä reissuun mukaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No todellakin jänniä! Reissu oli aika mukava, mutta oi kun oisin voinut olla vielä pari lisäpäivää.

   Poista
 2. Täälläkin jännitetään hengessä mukana! Tsemppiä ja nauttikaahan lomasta ja yhteisestä ajasta. Ja tuo Jieldè kummittelee nyt vähän joka suunnalta, mä niin tahtoisin oman!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vähän jälkijunassa muru! Tuo on timantti tosiaan ja elinikäinen kaveri varmasti.

   Poista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!