22.3.2015

PURNUKKARAKKAUTTA JA ARPAONNEA


Viikonlopun viimehetket, mutta mikäpäs on taas startatessa uuteen viikkoon, kun on puuhattu mukavia koko viikonloppu. Niin ja tietysti purnukat ja putelit ovat ojennuksessaan aamuja varten. Työhuoneeseen luomani tällinkinurkkaus on osoittautunut aivan huippujutuksi. Erityisesti keväisin innostun täydentelemään kosmetiikkatarpeita ja nyt on meinannut lähteä homma vähän räpylästä, kun mies reissaa taxfreen läpi harva se viikko. Tämän kevään suosikit saavat palstatilaa tässä: Erityismaininta Estee Lauderin Day Wearille, sitä ilman en ole pärjännyt moneen vuoteen sekä uusimpana rakkautena tämän kevään riskisijoitukseni Guerlainin Meteorites-valopuuteri. Sen lisäksi, että näyttää ja tuoksuu hyvälle, tuo kivasti valoa ja eloa talven väsyttämille poskipäille.
Tänään järkkäilin nuo taulut uusine printteineen taas uuteen järjestykseen. Onneksi olivat kiinni vain tauluteipeillä, jo olisivat muuten olleet naulanreiät väärässä paikassa. Niistä puheen ollen, kiitos kaikille Walldesign.fi:n printtiarvontaan* osallistuneille! Teitä olikin taas oikein mukava joukko.
 
Voittajaksi suoriutui sikurina! Onnittelut, laitan sinulle pian meiliä!
 
Ja ehkä on aivan pakko samalla riemuita, että sain tänään itsekin meiliä erään blogiarvonnan voitosta. En ikinä voita mitään, joten olin jo pelkästään siitä syystä erityisen riemastunut. Nyt on tärpännyt jo paristi lyhyen ajan sisään. Voitin muuten jotain sellaista, mitä ilman ei kerta kaikkiaan voi elää. Hih, pääsiäistä odotellessa! Sittensaatan vilauttaa voittoa teillekin :).
 
 
//*Blogiyhteistyössä Walldesign.fi.

7 kommenttia:

 1. Minä myös voitin tuossa walldesignin ihanan julisteen. Sain sen eilen kehyksiin ja tykkään siitä ihan julmetun paljon.
  Oikein mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, sulla on siis käynyt tuuri! Minkähän valitsit?! Nuo printit tuovat ihan hauskaa vaihtelua sisustukseen, vaikka eivät niin henkilökohtaisia olekaan.

   Poista
 2. Oi tuota puuteria palloineen. Nuo pastellisävyt eivät voi kuin toimia. ;) Ja voi että on nätti kuin karkki tuo Malene Birger! Pitäisiköhän sitä itsekin piristäytyä meikkikaupoilla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanos muuta, kyllä ne toimii ja erityisen hyvälle tuoksuvat. Mulla taitaa olla useimmiten juuri näin keväisin ylitsepääsemätöntä kosmetiikkakuumetta. Nyt alkaakin olla meikkipussi toivotunlainen ja seerumit, primerit ja rasvatkin sain juuri viikonloppuna viimein kuntoon :D.

   Poista
 3. Voihan Diorin Lady, kun on kauniit putelit! Ihan houkuttelee pieneen ehostukseen tuolle paikalle! Pitäisi kyllä itsekin uusia vähän heleämpiä sävyjä, day Wear on jo hankintalistalla ja taitaa mennä pallerotkin ;) Pitäsikö mun taas pullaa toimittaa, että TaxFree ostoihin mahtuis parit naapurinkin toiveet ;) IHANAT kuvat taas kerran!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toiveita otetaan vastaan myös ilman pullaakin :). Kiitos Minttu!

   Poista
 4. Oih, ihanaa. Kiitos paljon, jään odottamaan sähköpostia :)

  VastaaPoista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!