7.2.2015

IHAN PÄHKINÖINÄ


Myöhäiset lauantaimoikat! Tällä viikolla on tämä designnörtti ollut paristi ihan pähkinöinä. Meille on vuosien saatossa kulkeutunut monenlaisia liikelahjoja, mutta nyt ylittyi uutiskynnys. Mies toi nimittäin erään työpäivän jälkeen kotiin paketin, jonka tiimoilta mulla jäi ruuanlaitto aivan puolitiehen. Paketista paljastui yllättäen näyttävä krominen kynttilänjalkakaksikko, joka osoittautui Mikaela Dörfelin Menulle suunnittelemaksi Doubleksi. Siis WAU! Kymmenen pistettä ja papukaijamerkki Cemexin pojille!

Kupari ja messinki ovat olleet viime aikoina enemmän pinnalla. Kromi tekee kuitenkin selvästi paluutaan niiden rinnalla ja tuo kaunis Double-kaksikko näyttääkin vaihteeksi niin viileän kauniilta. Kynttilänjalka päätyi ensi alkuun meidän makkariin. Tosin lämpöä on siellä riittänyt ihan ilman kynttilöitäkin - viime yönäkin yli neljäkymmentä astetta. Pikkuisin meistä sairastaa kolmatta kertaa kolmannen viikon sisään ja nyt on ollut celsiukset ihan omissa korkeuksissaan. Sen myötä meillä meni viikonlopun suunnitelmat aivan uusiksi ja tämäkin päivä kului lähinnä sylittelyn ja köllöttelyn merkeissä. Vähän ulkoilua, leijan rakennusta ja leipomista siinä ohessa. 

Ai niin ja se toinen ilon aihe löytyi Finnish Design Shopin lähettämästä ylläripaketista, jonka voitin lohdutuspalkintona Instagramin #fdstreasures-kuvakilpailusta. Mutta siitä riittää sitten ihmeteltävää johonkin toiseen juttuun :), nyt hörppään viimeisen viinitilkan lasin pohjalta ja sujahdan noihin trikoolakanoihin. Toivotaan vähän viileämpiä lämpötiloja ja katkeamattomia unia ensi yöksi!

10 kommenttia:

 1. Upeat kynttilänjalat! <3 Nyt on kyllä kovasti tätä kuumetautia liikkeellä, täälläkin koko muu porukka itseäni lukuunottamatta on tuon
  taudin kourissa... Paranemisia kovasti sinnekin! <3 :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna! Tosiaan tuntuu, että omassakin tuttavapiirissä on jokaisella joku lapsista kipeenä. Meillä on ollut nyt vasta tuo pienempi kipeenä, täytyy toivoa, että me muut säästytään. Paranemisia myös teidän poppoolle!!

   Poista
 2. Tyylikkään yksinkertainen kynttilänjalka. Tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on paitsi tyylikäs niin myös jotenkin hauska. Nuo kaksi jalkaa saa myös erilleen, jos välillä haluaa laittaa ne eri asentoon.

   Poista
 3. ..oonpohtinut TrikooPussari asiaa...et varmaan hyvä matsku---kun se laskeutuu hyvin ..? täytyy ehkä ostaa joskus sellaset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kyllä Milla, me ollaan näissä jo kohta kolme vuotta nukuttu ja hyvin tulee uni :). Aivan täydellisen pehmeät ja viileät iholla. Untuvatäkkiin yhdistettynä ihan parhaat. Tosin oon kyllä kauan pohtinut myös pellavaisia, mutta en ole vielä uskaltanut ottaa riskiä, kun trikoot on niin hyvät.

   Poista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!