31.1.2015

VALMIINA KEVÄÄN JUHLIIN


Tänä keväänä on tiedossa ainakin muutamat kivat juhlat. Hankin tai ylipäätänsä katselen juhlavaatteita aivan liian harvoin, niinpä uusi kaunis mekko hengarissa tuntuu aivan ylellisen ihanalta. Se on Filippa K:n mukavan rento mutta juhlava malli Asymmetric Jersey Dress, joka sopii varmasti moneen. Ja tuo Dusty Pink sävy on juuri hyvä roosa. Mekkoja oli myös mustana, mutta olisihan sellainen ollut roosan rinnalla miltei tylsä valinta.





Kun arkipukeutuminen on luokkaa farkut ja neule, on aika ihanaa välillä vähän laittautuakin. Huomenna ajattelin sipaista Chanelia kynsiin ja pukea mekon mustien sukkisten kanssa erään pikkuherran nimijuhliin. Korviin pujautan Kalevala Korun pronssiset Eirat ja tukkakin saa olla harvinaislaatuisesti juhlissa auki, kun jokunen viikko sitten pituus lyheni noin parilla kymmenellä sentillä pitkäksi polkaksi. Tänään koitti myös lopulta se hetki, jolloin ensimmäisen kerran hiukan harmittaa, kun syksyllä tunnin verran sovittelemani Michael Korsin sirot ajattomat korkkarit vaihtuivat hetken mielijohteesta samanhintaisiin Hunterin kumppareihin. Koska olenhan lopulta kuitenkin enemmän kumppari- kuin korkkarityttöjä :).

20 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Mustat sukkikset sopikin yllärikivasti tuon mekon kanssa, osohetkellä olin ajatellut ihonvärisiä. Mutta niin sopii tuo väripari hyvin sisustuksessakin!

      Poista
  2. Ihana mekko - Filippa K vaatteet ovat niin kauniita, kestäviä ja ajattomia <3
    Mukavaa lauantaita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin ovat ja huippua, kun niitä on alkanut rantautumaan myös meidän leveysasteelle. Pari kivaa paitaa jäi vielä rekkiin roikkumaa, voi olla että ainakin toista joudun mennä vielä sovittamaan. Kiitos samoin sulle Sanna!!

      Poista
  3. Ihanan kevyt asukokonaisuus ja tosi hyvä ettet valinnut mustaa mekkoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikessa koruttomuudessaan tuo mekko on niin kaunis. Ja joo, kevääseen ehdottomasti ennemmin väriä. Syksyllä ehtii taas synkistelemään :)

      Poista
  4. Tosi kiva tuo väri, mustan kanssa menee täydellisesti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä hyvä setti, vielä kun sais vähän rusketusta iholle, niin jo olis parempi :)

      Poista
  5. Tuo maljakko on aivan ihana <3 mistä se mahtaa olla?

    Kauniita kuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. MOikka vähän viiveellä!
      Maljakko on Normann Copenhagenin mallistosta. Itse toin sen reilu vuosi sitten Köpiksestä, mutta nyt vasta huomasin maljakoita olevan myös Room21- valikoimassa. Haluaisin kovasti tuolle omalle parin. Vähän leveämpi ja korkeampi olisi myös kaunis tai sitten aivan mini.

      Poista
  6. Onpa kauniit kuvat! Ja mekko ehdottomasti roosana kevääksi :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Kyllä kevääseen täytyy väriä saada :), musta olis varmasti ollut valintani syksyllä.

      Poista
  7. Hei farkku-Hanna - tyylikästä, kaunista. terkut toiselta laidalta.

    VastaaPoista
  8. Ihana mekko, pitää harkita itsellekin. Just sopiva helman ja hihan pituus mulle; en tykkää yhtään 3/4 hihoista, joita kaikissa mekoissa tuntuu olevan ja usein helma on mun makuuni liian lyhyt, tässä mekossa just tyylikäs.

    Muutenkin ihastuttaa näiden kuvien värimaailma, haluan meille jotain roosaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää oli just hyvä, kun hihat pitkät ja tuo malli, jossa hihat vähän lököttää yläosasta ja tiukat kyynärpään alapuolelta on sopivan rento. Tuo helman epäsymmetria on myös kaunis ja just ja just uskaltaa tää päällä kyykkiäkin, vaikka helma aukeaa tuosta halkion kohdalta tietenkin. Meillä on aina roosaa jossain, ainakin lastenhuoneessa.

      Poista
  9. Pakko kysyä, että mistä löysit omasi, mekko on ihana!

    VastaaPoista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!