2.10.2014

ÄÄNIMERKKI


Piip! Täällä ollaan, vaikka mitään ei kuulu. Blogihiljaisuus on ollut täysin suunnittelematon, tällä hetkellä mielessä on ollut aivan liian paljon muuta. Mutta ehkä on hyvä hidastaa yhdellä rintamalla, kun toisella elo tuntuu liiankin kuormittavalta. Torstai on kuitenkin toivoa täynnä ja viikonloppua kohti hidastetaan myös työelämän puolella. Viikon päässä häämöttää jo syyslomakin ja meidän tuleva reissu Ruotsin ja Norjan puolelle. Arvannette, että odotamme sitä koko porukka.

Meinasin pimittää teiltä tiedon, että oon taas leiponut kakkua, mutta viime hetkellä viimeisen kakkupalan ollessa jo lautasella tuli inspis kaivaa kamera kaapista. Tällä viikolla täytin 33 ja ihan varmuuden vuoksi tein jääkaappiin pienen vadelmajuustokakun, dominopohjalla ja valkosuklaakannella, ihan omasta päästä sovelsin ja ihan kelpokakuksi osoittautui. Juhlapäivästä oli glamouri kaukana, mutta ihanan säväyksen siihen kuitenkin toivat töistä palatessa ovenkahvasta löytynyt kaunis sidottu kukkakimppu ja illalla lasten nukahdettua skumppapullo kainalossa oven takana kolkutteleva ystävä. Naapurit <3. Teitä tulee vielä ikävä ;)! Unohtamatta onnittelulaulua Suomenlahden toiselta puolelta ja kummipoikaa, joka pääsi yllättämään rasiallisella "timantteja"! Yleensä olen  syntymäpäivisin ansioitunut itseni lahjoja, mutta nyt koitan säästää joka latingin tuonne reissuun, hyvät löydöt haaveissa :)!







Älkää säikkykö, ei tästä täysin kakkublogi kuitenkaan ole tulossa, 
vaikka elämä tällä puolen kakunsyöntinä onkin näyttäytynyt.
Olkoon tämä juttu omistettu äidilleni, joka jo alkuviikosta ihmetteli, 
miksi blogissa ei tapahdu mitään :D.

Leppoisaa laskeutumista kohti viikonloppua ja tervetuloa uudet lukijat,
 teitäkin on sinne linjoille tasaiseen tahtiin löytänyt <3!

12 kommenttia:

  1. Hei ja ONNITTELUT jälkikäteen, minä unohdin vaikka mielessä kävi. Mulla on niin paljon ollut ajateltavaa...!? Antoisaa lomaa! Terveiset toiselta laidalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos T! Eihän näillä vuosilla enää tarvitsekaan muistaa, vaikka myönnän kyllä, että pyrin hitusen tekemään synttäripäivästäni aina numeron :). Ja loma tulee aika lailla tarpeeseen, syksy on ollut tosi intensiivistä työrintamalla. Ja mikä parasta, harvinaislaatuisesti pääsemme viettämään lomaa koko perheen voimin!

      Poista
  2. Ihanan näköinen kakku. Oletteko muuttamassa, meinaan, kun kommentoit, että naapureita tulee vielä ikävä?

    Hyvää viikonloppua!

    T: Kristiina H.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei ainakaan ihan vielä ;). Pysyhän kanavalla, ehkä valotan asiaa lisää tässä parin viikon sisään :). Hyvää viikonloppua sinne kans!!

      Poista
  3. Ihanan näköinen kakku!!! Nam! Paljon onnea näin jälkikäteen synttäreiden johdosta. Jään tänne myös odottelemaan jos vähän valotat tuota asiaa ;) Ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Laura!! Ja miehän valotin, mutta miten mulla on näin paljon kommetteihin vastaamatta?! Ehkä oon tosiaan ollut ajatuksissani jo tuolla Norjassa, kun en ole tajunnut, vaikka kommentit olenkin lukenut.

      Poista
  4. Onnea synttärin johdosta! Virtaa niiden asioiden miettimiseen, ja ihanan loman odotukseen!

    VastaaPoista
  5. Paljon onnea! :) Ja kylläpä olet kauniin kakun pyöräyttänyt taas! :)

    VastaaPoista
  6. Todella kaunis kakkupala :) Oli muuten kiva tavata viikonloppuna. Toivottavasti löysitte hyvin majapaikkaanne Punavuoreen.

    http://www.anninuunissa.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Anni! Ja kiitos, oli myös hauska tavata teidät, vaikkakin aivan viime metreillä. Perille löydettiin, vaikka tuli meille siinä vielä pari mutkaa matkaan :).

      Poista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!