6.10.2014

MOUNTAIN ABC


Heihoo, maanantaita mennään! Purjeet on nostettu viikonlopun huilin jälkeen ja startti tähän viikkoon oli pitkästä päivästä huolimatta lupaava. Toivoa tasaisesta purjehdussäästä ja lempeistä laineista oli tänään ilmassa, niillä olisikin mitä mainiointa lipua kohti perjantaina koittavaa lomaa. No myrskyä tai tyyntä, niin vuoristoista toivottavasti viimeistään loppuviikosta ;).
 
Viikonloppuna nimittäin sydän teki muutaman ylimääräisen lyönnin, kun törmäsin netin loputtomassa maailmassa vuoristoaakkosiin! Olen jo jonkin aikaa etsinyt printtejä, niitä ihan kivoja on näkynyt, mutta yksikään ei ole ehkä ikinä aiheuttanut samanlaisia läpätyksiä kuin Coco Lapine Designin Mountain ABC. Metsähekumointini lisäksi pidempään blogiani seuranneet muistavat ehkä vuoristorakkauteni Sveitsissä asuttujen aikojen jäljiltä. Monenlaisia huippuja ja vuoriprofiileja on tullut aikoinaan ihasteltua ja kivuttua. Ehkä joskus lasten hiukan kasvettua pääsen vielä takaisin vuori-intohimoni pariin ja "huiputtamaan" toteutumattomia haaveitani, kuten Mountain ABC:n kirjainta M. Haaveita on hyvä olla, eikös?
Isompia haaveita elätellessä tartuin miehen nyökyteltyä myöntävästi pankkitunnuksiin ja päätin toteuttaa hiukan pienemmän haaveen. Nuo julisteen vuoret ovat matkalla meille, muistuttamaan isommista haaveista ja toisaalta siitä erityisestä mielenrauhasta, minkä vain vuorilla voi saada.
Omaa kappalettani odotellessa sain luvan lainata Coco Lapine Designin takana taiteilevan Sarahin kuvia blogiini. Belgialainen Berliinissä asuva Sarah pitää myös blogia, jonka inspiroivia juttuja ja kauniita kuvia unohduin ihastelemaan pitkäksi toviksi. Blogi löytyy täältä!

Kaikki kuvat lainattu täältä.

Thanks for the pics Sarah!


Tyyntä säätä ja lempeitä laineita sinunkin viikkoosi!
Onko siellä muita loman odottajia?

17 kommenttia:

 1. Tosi kiva juliste - ja mikä sanoma <3
  Mukavaa loman odotusta.

  VastaaPoista
 2. Voih! Olisin halunnut kovasti tuon printin, mutta mies torppasi ajatuksen. Yhyyy :( No, onneksi sinä saat sen. Tosi upea se on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse en ollut törmännyt tähän printtiin missään aiemmin, jo senkin vuoksi se tuntui erityisen freesiltä. Meilläkin mies on torpannut monta hyvää ajatusta, mutta tästä sanoi itsekin pitävänsä. Vuorimiehiä on hänkin :), joskus kosikin tuon M:n juurella :)

   Poista
 3. Haaveita pitää aina olla!:) Kiva juliste muistuttaa niistä.
  Jaksetaan vielä vähän...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaksaa jaksaa :)! Ollaan me aika onnekkaita, kun meillä on näin kivat lomat! Mutta on sen eteen taas urakoitukin. Monesti oon sairastunut lomalle, nyt koitan tehdä kaikkeni sen välttääkseni. Siispä unille mars!

   Poista
 4. Itse odotan taulua jossa meidän haave. Tällaiset on minusta kivoja juttuja kotiin, kun niissä on tarina taustalla. Hyvää pian alkavaa lomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja kiitos! Mielenkiinnolla jään odottamaan teidän haavetta, toivottavasti laitat siitä kuvia blogiin!

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Eikös! Karhuakin katselin, mutta päätin panostaa tähän yhteen.

   Poista
 6. Must have! Neljä vuotta Sveitsissä teki tehtävänsä ja vuoret valloittaneet sydämen. Parin vuoden takaisessa Sveitsin Ikean chalet-kokoelmassa oli myös kivoja SUI-aiheisia julisteita. Tuossa julisteessa aakkoset taitaa olla ympäri maailmaa.... Neljä päivää, jaksaa, jaksaa. We can do it!

  Moona

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa, siellähän on Sveitsi-sielunsisko!! Meiltä löytyy matterhornista jo jos jonkinnäköistä taulua, osa käytössä ja osa jemmassa. Se ei vain ikinä ole nähty, aiheuttaa väristyksiä joka kerta ja kyynel miltei hiipii silmäkulmaan. Sellaiset tunnelataukset tuon vuoren juurelle liittyy. Tuossa julisteessa on tosiaan vuoria ympäri maailman, mutta päästäänpä opiskelemaan niidenkin profiilit ja korkeudet :). Hei, enää kaks, tai mulla oikeastaan yks, kun pikkusempi tytöistä sairastui ja jään häntä hoivaamaan perjantaiksi. Syksy on mennyt kyllä tooosi nopeasti! Ihkua lomaa!

   Poista
  2. Sveitsi ja vuoret ovat kyllä ihania! Tosin on siinä maassa myös puolia, joita en jäänyt kaipaamaan. Mut niin on varmaan jokaisessa paikassa...paitsi Santorinilla (oli meidän häämatkan kohde) ;) Pitääkin rueta kaivaan nettiä, josko löytyisi julistetta/taulua meidän Sveitsin-hoodeilta. Kyllä tuli muuten syysloma sopivaan kohtaan! Hauskaa lomaa, ollaan se ansaittu!

   Moona

   Poista
 7. Tosi kiva printti ja just teille! :). Ihanaa ja rentouttavaa lomaa sinne! kohtahan se jo alkaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikös ookkin! Kiitos, arvaa jännittääkö se loma? Positiivinen kutina mahanpohjassa :)

   Poista
 8. Aivan ihana printti! Toteutin ehkä nopeimman impulsiiviostoksen ikinä ja klikkasin printin kotimatkalle 10 minuuttia tämän postauksen lukemisesta. Meiltä puuttuu taulut seiniltä ja sopivia mustavalkoisia printtejä on etsitty ikuisuus. Mies harrastaa kiipeilyä ja kaveriporukan kanssa vuorien huiputtamista. Tämä saa olla siis hänen joululahjansa :) Kiitos siis tuhannesti vinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Emma! No sittenhän tuo juliste tulee teille täysin oikeaan osoitteeseen :)! Miehet on mielestäni vaikeimpia lahjottavia ja ainakin mulla lahjat toistavat vuodesta toiseen itseään. Täytyisi itsekin kehitellä joku yllärilahja täksi jouluksi, ei aina "sitä samaa" hupparia tai paitaa.

   Poista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!