7.2.2014

NELJÄN ÄLLÄN VIIKONLOPPU


Lepään, leikin, leivon ja liikun. Rentoudun. Siinäpä ne tärkeimmät.
Tänään korkkasin tuon ensimmäisen ällän heti töiden jälkeen nukahtamalla olkkarin lattialle tyynykasaan. Heti piristeeksi tarkoitetun päiväkahvin ja lasten jätskilaatikolta löytyneen tikkujätskin jälkimainingeissa. Silloin kun oli tarkoitus sen kahvin voimalla siivota viikon sotkut. Ei ollut ihan suunniteltu juttu, mutta tais tulla tarpeeseen. Illalla hoitelin sitten viimeisen ällän tälle päivälle, kun hilppasin perinteisen perjantailenkin tyttären jalkapallotreenien aikaan. Rentous oli tosin juoksusta kaukana, kun eilisen punttitreenin jälkeen jalat on edelleen ihan muussia. Ehkä siis myös vähän venyttelen ja rukoilen huomiselle vetreämpiä reisiä. Leikkimiset alkaa varmasti heti aikaisin aamulla ja leipomista luvassa viimeistään sunnuntaille. Mahtavaa, kun ei ole sen kummempia aikatauluja ja koko porukka jotakuinkin kasassa.



Olen majaillut tuossa olkkarin matolla tällä viikolla pitkiä hetkiä. Jättikokoiset krysanteemit ovat lumonneet tämän esteetikon täysin. Krysanteemit ovat Kukkakauppa Astrantian täpötäydestä valikoimasta, jonka äärellä emmin taas aika monta tovia. Pidän kovasti tuollaisista kukkakimpuista, joissa kukat saavat nököttää maljakossa, huolettomasti miten sattuu. "Psykoruukku" löytyi kynttilöineen kaveriksi kukille kaappien kätköistä, sekin Astrantian valikoimasta vuoden takaa. 

Mites siellä viikonloppua vietetään? Rentoillen, rynnien vai reissaten?
Ennen kuin tämä laivanlastaus karkaa käsistä, niin on parempi toivottaa
leppoisaa viikonlopun aloitusta sinne ruudun toisellekin puolelle ja väistyä vällyjen alle!
Hirmuisen mukavaa, kun piipahdit :)!



// Blogiyhteistyössä Kukkakauppa Astrantia

17 kommenttia:

  1. Kuulostaa aivan täydelliselle viikonlopun alulle. Leppoisaa neljän ällän (ja muutaman ärränkin) viikkistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anu!! Mies oli lenkin aikaan tehnyt vielä pitsan, joten nyt on kone tankattuna huomisiin älliin. Vieläkin täällä somessa roikun, vaikka piti mennä jo :). Älliä ja ärriä sinunkin viikonloppuun :)!

      Poista
  2. Ihanaa viikonloppua! Meillä on huomenna blogileidien kanssa tapaaminen, sitä jo innolla odottelen. Hyvää yötä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kerttu! Mielenkiintoni heräsi ihan just äsken, kun näin ne paperipussit blogissasi :). Taatusti mukavaa tiedossa, jään kuulolle!! Öitä :)

      Poista
    2. Taisivat olla sittenkin FB:ssä... :)

      Poista
  3. Ihania kuvia ja makee tuo psykoruukku!

    VastaaPoista
  4. Kuulostaa ihanalta viikonlopulta! Jättikrysanteemit ovat muuten tosi kauniita.:)

    VastaaPoista
  5. Ihana soittolista! :) Hei, miun on pitänyt kysyä, et onko sulla joku juttu mitä varten treenaat?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös olekin! Imagine Dragons on aika koukuttava. Oispa kiva päästä keikalle enskin kesänä, viimekesäinen rokin keikka oli niin HYVÄ!

      No joo, on ja ei. Tavallaan aloitin syksyllä tätä projektia ihan vain sen vuoksi, että on niin mukavaa olla fyysisesti hyvässä kunnossa, mutta samalla mietin, että jos oon kesällä juoksukunnossa, niin voisin kipaista pitkästä aikaa muutamat suunnistuskisat. Nyt on muhinut puolikaskin mielessä. Voisihan senkin käydä pitkänä lenkkinä juoksemassa..Saapas nähdä. Mutta suurin syy on kuitenkin liikunnan ilo ja sen kaikki hyvät oheisvaikutukset. Niin parasta, kun on päässyt taas treenirytmiin kiinni ja motivaatio on kohdallaan.

      Poista
  6. Kuulostaa erinomaiselta suunnitelmalta ;) En tiennytkään teillä majailevan tuollaista psykoruukkua, muistelin sellaisen kolmen ympyrän rykelmäisen ruukun, kävin nimittäin paikallisella kukkatalolla viikko sitten ja samainen ruukku koristaa tv tasollamme. Ja samat tyynyt olkkarissa ;) Ja haaveissa tuo muuton kulho edellisestä kollaasista ;) elä vaan sano että se on matkalla teille? ;) Ihanaista lauantaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noita tyynyjä löytyy varmaan joka toisesta kodista. Tuo turkoosi/minttu on itse asiassa lasten makkariin, mutta ei hullumpi täällä alhaallakaan. Muutoja matkaa meille kaksin kappalein :). Mukavaa sunnuntaita sinne naapuriinkiin, täällä ollaan herätty silmät turvoksissa eilisen ravintolaruuan ja yhdeksän (!!!) tunnin yöunien jälkeen :).

      Poista
  7. Lllllloistavan letkeiltä kuulostaa viikonloppusi :) Täällä samankaltaisilla linjoilla... tosin tänään ajattelin hieman myös rynniä kaupungilla :D Tai no, lähinnä haahuilen kaupasta toiseen odotellessani tytärtä tanssitunnilta (tai tunneilta - mulla on kaupunkiaikaa yhteensä neljä tuntia!). Sen jälkeen sitten lenkille ja loppuilta laiskotellaan. Täällä myös reidet jumissa torstain combatista - aika pökkelöt ovat juostessa :)

    Ihana tuo ruukku! Ja kukat... pitäisköhän minunkin laajentaa tätä tulppaanileinikkilinjaani... :) Just ottamassa omista kukista kuvia.

    Leppoisaa viikonloppua Pastellimajaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onnekas Marja, sulla on varsin hyvä syy siis hengailla kaupungilla muutama tunti, tosin omalla kohdalla voisi tulla konkurssi moisessa ajassa!
      Täällä on jalat pökkelöt vielä tänäänkin, vaikka eilenkin jo annoin niille armoa tekemällä yläkroppatreenin salilla. Tosin juostessa ihan hyvät, kun ei vaan pysähdy kävelemään. Se on ehkä kaikkein tuskaisinta. Onnistun jumittamaan jalat joka viikko salilla, mietinkin onko niissä voimaa ollenkaan, kun niin jumittuvat. Joku viisaampi vois kertoa.

      Mie oon tykänny krysanteemeista senkin vuoksi, kun ne kestävät niin paljon kauemmin, ja kukat ovat niin näyttäviä, ettei niitä tarvitse montaakaan, kun tuovat jo kivasti väriä. Yksittäinkin kivoja. Nyt on ihan majesteettinen tuo kimppu, kun kukat ovat ihan jättisuuria ja niitä on viisi samanväristä. Tykkään kyllä. Tosin minä haluaisin useammin jaloleinikkejä, mutta täällä harvemmin olen niitä nähnyt, tai sitten ovat olleet per kukka vähän turhan tyyriitä mun kukkarolle.

      Poista
  8. Erittäin kauniita kuvia :).

    Uusi lukija ilmottautuu.

    -S-

    lloveyourselff.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos S!! Tervetuloa mukaan, kiva kun jätit viestiä :)!

      Poista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!