3.3.2018

KAUNIITA PAKKASPÄIVIÄ


Hei vaan radiohiljaisuudesta! Viime viikkoina talvikelit ja pakkaslukemat ovat olleet komeimillaan myös meillä ja niin kaunista, kun tuo talvinen maisema on nyt niin konkreettisesti läsnä meillä sisätiloissakin. Olen jo nyt lähes varma, että tämä koti on parhaimmillaan juurikin näin lumen keskellä. Minusta on kuoriutunut isojen ikkunoiden myötä varsinainen ulos tuijottelija. Etenkin nyt pakkasilla, kun öisinkin hanget hohtavat valoaan kuutamon loisteessa taivas lumoaa tummana tähtineen. Iltaisin tulee sängystäkin vielä tiirailtua tähtien ja satelliittien asentoa tuosta yläikkunasta ja aamulla taivaanrannan punertavaksi maalautumista auringonnousun aikoihin. 
Makkarin sisustus on vielä vähän kysymysmerkki. Vielä fiilistelen ja tuumailen, mitä haluan. Jonkinlaista tekstiilikriisiä ennen kaikkea olen kokenut ja tuntuu, että mikään ei oikein miellytä. Tämäkin murrettu  harmaavoittoinen väripaletti tuntuu melko pliisulta, vaikka kaikista tekstiileistä yksittäin pidänkin. Kattovalaisin, taulut ja pieni konsolipöytä on ainakin mietinnän alla. Ja verhot! Kaikkeen sitä tässä raksanjälkeisessä kulutusähkyssä tottuukaan. Myös lakanaan ikkunassa :)!

Viime viikkoina onkin sisustushankintojen sijaan poltellut mielessä maaliskuiset matkat, joista ensimmäistä taitamme juuri parhaimmillaan. Meillä nimittäin alkoi juuri hiihtolomaviikko ja on niin luksusta viettää sitä koko perheen kesken. Monena vuonna aiemmin kun tämäkään ei ole itsestäänselvää ollut. Lapin läänissä olemme täyteen pakatulla autolla jo muutaman tunnin ajaneet ja määränpäähän on matkaa enää viimeiset kymmenet kilometrit. Tuleva viikko siis majoitutaan vähän erinäköisissä lakanoissa.

Jokos siellä on talvloma vietetty vai kuulutteko meidän kanssa samaan kymppiviikon lomailijoiden tiimiin? Mukavaa viikonloppua yhtä laila lomailijoille kuin lomattomillekin! Toivotaan säätiedotuksesta huolimatta useita aurinkoisia päiviä! 

2 kommenttia:

  1. Antoisaa loma viikkoa teille kaikille! Pakkaset kyllä paukkaa mutta nyt ulkona kaunis auringon paiste. Terveiset toiselta laidalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli ihana loma, kiitos toivotuksista! Nyt onkin sitten jo uusi seikkailu edessäpäin :)! Tuo aurinko on <3. Lämmittääkin jo vähän, sieltä se kevät siis piku hiljaa saapuu! Toki vähän sulattelemista vielä on :).

      Poista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!