17.12.2017

JOULUN KAUNIIT PAKETIT


Jouluvalmisteluiden keskeltä iltaa! Minulla on kyllä tänä vuonna mennyt jouluun valmistautuminen lyhyintä kaavaa noudattaen. Eilen sisään nostettu joulukuusi sai tosin joulufiiliksen heti kohoamaan ja joulu tuntuu olevan kuusen myötä nyt niin läsnä. Epäilemättä yksi kestokompastuskiveni jouluvalmisteluissa on lahjojen paketointi ajoissa. Aina jää jotain aatonvastaiseen yöhön. Tänä vuonna tosin meidän tytöt ovat ehdottaneet brittiläistä tapaa avata lahjat vasta joulupäivän aamuna viimevuotiseen tapaamme, joten tämä perinne suo itselleni tarvittaessa vielä yhden ekstrayön paketointipuuhiin. Tänä vuonna en ole ehtinyt kauniiden papereiden ja nauhojen perässä juurikaan juosta ja ilokseni kaiken työkiireen keskellä paketointiapuun riensi postitse suomalaisen LuKLabel-verkkokaupan kauniin simppelit paketointitarvikkeet*, kun sain blogiyhteistyön merkeissä valita mieleisiäni tuotteita LuKLabelin paketointivalikoimasta.
Tänä vuonna meillä siis kääritään lahjat valkoisen, mustan ja punaisen sävyin. Ripaus luonnollista juuttinarua ja kultaista satiininauhaa höysteeksi. Valkoinen lahjapaperi ja musta fimokuusi löytyivät omista jemmoistani, mutta muut paketointituotteet kuvissa ovat LuKLabelin valikoimaa. Musta kiiltävä nahkaa jäljittelevä paperi, roiskekuosiset lahjapussit, musta puuvillanyöri ja kirjainpakettikortit ovat omia suosikkejani.  Toki muutamia lahjoja meillä pakataan tietenkin  myös vähän lapsekkaimmilla kuoseilla, mutta sitäkin koitan välttää tänä vuonna, että kaapin hyllyille jäisi tulevaksi vuodeksi pyörimään kovin montaa jämärullaa. 


Vielä olisi muutamat lahjat hankittava, mutta "kevyin mielin yhtään liiottelematta" toimii tämän joulun ohjenuorana lahjaostosten suhteen. Meidänkin lapsilla on jo kaikkea ja se näkyi myös heidän lyhykäisissä ja melko vaatimattomissa toivelistoissaan. Ilo syntyy pienemmälläkin lahjamäärällä. Ihanaa, että myös lapset ovat sen oivaltaneet. Vähemmän on enemmän.
Jos tyylikkäät paketointitarvikkeet on sinulla vielä löytämättä ja paketointi jää syystä tai toisesta viimeisille hetkille, niin LuKLabelin tytöt lupaavat lähettää tiistaihin mennessä tehdyt tilaukset perjantaiksi perille. LuKLabel juhlii juuri nyt yksivuotissynttäreitään, joten kannattaa kurkata myös heidän synttäritarjouksensa.  

Ehkäpä kuitenkin itsekin kompastelen ihan tarkoituksella ja säästän muutaman paketin vielä viime tippaan. Aattoyön pakettitalkoissa kynttilöiden ja kuusenvalojen loisteessa, joulumusiikin soidessa taustalla on toisaalta sitä jotain erityistä joulunrauhaa ja -taikaa, josta ehkä sittenkin ihan vähän haluan pitää kiinni.

Tunnelmallista kolmannen adventin iltaa ja stressitöntä jouluun valmistautumista! Me lähdemme pian perinteitä noudattaen rauhoitumaan joulun tunnelmaan Kauneimpiin joululauluihin.


*LuKLabelin paketointi tarvikkeet saatu

8 kommenttia:

 1. Todella kauniita paketteja. Juuri kaunis punaisen sävy noissa paketeissa.
  Mukavaa sunnuntai-iltaa Hanna!

  VastaaPoista
 2. Kauniita paketteja! Hauskaa Joulua kaikille! Terveiset toiselta laidalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kun jouluntoivotukset jäi, niin toivottelenkin hyvää uutta vuotta!

   Poista
 3. Upeita paketteja – malttaisiko noita edes avata? Itse tosin totesin, taas tänä jouluna, että lapsille paketointi on lähinnä omaa iloa, sillä heitä kauniit paperit ja narut vain hidastivat. Ja ärsyttivät! Mutta ihanan näköistä, valoisaa ja tunnelmallista. Kaunista loppuvuotta kotiinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onhan se pitkälti omaa iloa, mutta toisaalta meidän tytöt aika hyvin malttavat rauhassa lahjoja jakaa ja ajan kanssa availla, joten jospa heillekin jokin esteettisyyden taju niistä välittyisi :). Kiitos Milla, hyvää alkanutta vuotta sinulle!

   Poista
 4. Joka joulu paketoin lasten lahjat ihan perustylsillä lahjapapareilla, mutta nähtyäni sun paketit haluan todella alkaa panostaa enemmän tähänkin puoleen joulussa, ja hyvä muista myös muissa lahjoissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä lapset eivät ole osanneet kaivata niitä kuviollisia lahjapapereita, toki niilläkin paketoituja saavat toki jonkin verran. Eikä ne ole minulle mikään nono, kaikenlaiset lahjapaperit kuuluvat jouluun. Itsestä on kiva fiilistellä kauniita paketteja tekemällä.

   Poista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!