9.4.2017

PIENESTI PÄÄSIÄISTÄ


Iloista palmusunnuntaita! Me ajelemme juuri kohti kotia viikonlopun vietosta ja auton ikkunoihin ropiseva vesisade tuntuu aika kivalta. Sehän tarkoittaa vain noiden lumikinosten sulamista ja kevään joutumista. Siellä entisillä kotikulmilla Cardiffissa näyttäisi olevan jo ihan kesäkeli, siihen taitaa olla täällä Itä-Suomessa vielä himppusen matkaa. Pääsiäisen aika tarkoittaa silti valoa, vihreyttä (no ainakin siellä pääsiäisruohopurkissa) ja piristynyttä kevätmieltä. 

Aikaisempien vuosien tapaan meillä mennään pääsiäiskoristeissa melko maltillisesti. Eikä totta puhuen Pieni väliaikaiskotimme oikein muuhun venyisikään. Pajunoksat, pääsiäisruoho sekä lasten tekemät koristeet riittävät. Unohtamatta tietenkään Lontoon Natural History Museumin museokaupasta viime vuonna ostamiani mineraalimunia. Ne saivat oman pesän esikon iltapäiväkerhossa askartelemasta vessapaperimunasta. Hurjan kaunis koriste kaikessa yksinkertaisuudessaan, minusta jopa paljon kauniimpi kuin nuo kipsistä aiemmin itse tekemäni munat.Täytyy toivoa, että pääsiäisruohot ovat lähteneet viikonlopun aikana vähän runsaampaan kasvuun. Nämä kuvat on nimittäin napattu loppuviikosta, kun esiin oli noussut vasta joitain hassuja ohranvarsia. Virpomavitsatkin on meillä vasta hienolla ajatuksen asteella. Tämä reissuviikonloppu vähän sekoitti pääsiäisrutiineja. Ensi viikoksi onkin siis tekemistä, kun tyttöjen synttäreitäkin olisi pääsiäisen aikaan tarkoitus viettää. Ei siis taas tarvitse miettiä, mitä raksajuttujen ja töiden ohella tekisi :).

Instan puolella alkaa muuten tänään kiva arvonta, joten käykäähän kurkkimassa siellä, mistä onkaan kyse! Iloista palmusunnuntain iltaa! Viikonlopun maisemiin palailen vielä tulevalla viikolla!


/// Our minimal Easter decoration this year. I bought those mineral eggs last year in the Natural History Museum of London. The eggs found their nest in that adorable white egg made of toilet paper by my eldest daughter, like that cute little bunny. Gotta love her afternoon club where all those craft wonders have happened!

PS. Have a look at my Instagram account tonight! I'll start a lovely international giveaway later on!

6 kommenttia:

 1. Less is more ja tämä pätee hyvin myös pääsiäiskoristeisiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllähän se taitaa näin olla. Tosin tunnustan, että haluaisin pääsiäiseksi narsisseja oven pieleen ja vähän muutenkin enemmän kukkia kotiin, mutta täytyy odottaa ensi kevättä tämän halun kanssa. Nyt ei tasot tässä kämpässä moiseen riitä.

   Poista
 2. Täällä mennään myös aika pienellä sisustelulla, näin pääsiäisenä. Nuo kipsimunat on hienoja!
  Aurinkoista alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kipsimunat ovat kauniita ja vieläpä niin helppoja tehdä. Tosin tuo vessapaperista vesi-liimaseoksella tehty on muhkuroineen minusta vielä kauniimpi. Ja toki myös siksi, kun sen on tehnyt rakas minityyppi. Kiitos! Samoin sinulle! Voi kun olisikin aurinkoista :)!

   Poista
 3. Ihania on lastenaskartelut, kerro heille! Minä askartelin rairuohokipot lapsille jotka vien mennessä kun torstaina lähdetään. Mukavaa Pääsiäistä ja lasten synttäreitä. Nyt karjalanpiirakoita leipomaan. Terveiset toiselta laidalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistin kertoa :). Niin vain hurahti pääsiäinen ohi, kohta on jo vappu. Aika rientää! Terkkuja sinnekin!

   Poista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!