8.2.2017

BLUSHING BLOSSOMS - MAKKARIN KEVÄTVÄRITYS*Kaupallinen yhteistyö: Oohnoo

Keskiviikkoa kaverit! Pienen blogihiljaisuuden ja ihanan retkeilyrikkaan viikonlopun jälkeen palaan viimein linjoille jatkamaan juttusarjaa Oohnoon tuotteista. Tovi sitten kirjoitinkin teille lastenhuoneen kevätpäivityksestä Pink Bliss -lakanoilla ja tiedättekö, että nyt meidän aikuistenkin sänkyä värittää hento vaaleanpunainen! Kukapa olisi uskonut, jos yhtään niitä minun valkoisten lakanoiden nimeen vannomisia on joskus tulleet lukeneeksi :)! Mahtava Oohnoon tiimi houkutteli minut kokeilemaan näitä Blushing Blossoms -petivaatteita aikuisten makkariin ja nehän tuo sinne aika kivasti uudenlaista väriä.  Harmaat seinät ja tyynykaverit sopivat vaaleanpunaisen taustaksi kivasti ja mustat yksityiskohdat antavat hailakalle pastellivärille kivasti särmää. Kankaan kuvio on siitä kekseliäs, että se näyttää kukkien lisäksi myös vähän lumihiutaleelta. Eikäpä siis ihmekään, että Oohnoon valikoimasta löytyy samaa kuviota erivärisellä taustalla myös Snowflake-nimellä markkinoituna.
Tokihan näin muuton kynnyksellä kannattaa stailata makkariin vielä ihan uusi tyyli. Sisustusta viimeiseen asti! Samalla tuli ikuistettua vielä oliivipuutkin oliiveineen. Nehän joudun harmikseni jättämään tänne. Puut eivät olekaan tätä ennen olleet sisätiloissa, mutta en voinut olla kokeilematta nyt tuon vaaleanpunaisen väripariksi. Viihtyisältä näyttäisi näinkin. Musta vohvelipintainen viltti puolestaan on oivallus olohuoneesta. Ihailin Pinterestissä vastikään samanlaista sängynpeitettä ja nyt vasta hoksasin, että oma vilttihän on niin suuri, että riittää hyvin tuollaiseksi puolipeitoksi sängyn päälle. Aina ei siis tarvitse lähteä merta edemmäs kalaan. Harmaa jättineulepeitto pääsi tämän viltin alta jo pahvilaatikkoon muuttomatkaa odottamaan. Se tarvitsikin yhden ison laatikon ihan itselleen.

Mitäs tykkäät makkarin kevätstailauksesta? Sanomattakin on tietysti selvää, että kahden tyttölapsen perheessä nämä lakanat päätyvät myöhemmin myös tyttöjen käyttöön. Mutta tämä monipuolisuus ja -käyttöisyys näissä Oohnoon tuotteissa onkin parasta, puhumattakaan tuotteiden kestävyydestä. Kahden vuoden käyttökokemuksen syvällä rintaäänellä puhuen.

Mutta nyt ylös, ulos ja lenkille, että illalla jaksaa taas pakata ja touhuta muuton parissa. Kaksi viikkoa armon aikaa jäljellä, kääks!


/// I updated our bedroom look to spring by Oohnoo's pale pink Blushing Blossoms duvet covers* and pillowcases*. It looks pretty lovely and serene together with light grey walls and black details as contrast. I also brought the olive tree in from the balcony. Never say never to other than white bedding :). Of course it's obvious that in the family of two daughters these duvets are later on gonna end up in the girls' beds too. This is one of the coolest things with Oohnoo products that you can easily mix and match them in any room and style!
  

 *Tuotteet saatu // These duvet sets are sponsored by Oohnoo*

8 kommenttia:

 1. Aivan ihana väritys makkarissa. Jotenkin itsekin valitsen hempeitä sävyjä petivaatteisiin, tulee rauhallinen olo vaaleissa lakanoissa.
  Mukavaa keskiviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi! Vaihtelu virkistää. Minulla on tullut tähän saakka rauha niissä valkeissa ja nyt talvella vaaleanharmaissa lakanoissa. Ei nämäkään nyt niin tummat ole, joten hyvä on ollut näissäkin nukkua.

   Poista
 2. Oih, ovatpas ne todella herkän kauniit! Hyvin sopivat sävyihin makkarissa. Ja tuo oliivipuu on kyllä todella upea, voi kun ne säilysi täälläkin noin hyvin. En ole ikinä saanut säilymään talven yli :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti M! Ihan surkuttaa jättää nämä puut tänne, mutta tosiaan siellä varmasti kuivassa huoneilmassa karisisivat alta aikayksikön. Täytyy käydä niitä sitten uudessa kodissaan täällä aina moikkaamassa :).

   Poista
 3. Kaunista on, jätä oliivipuut ystävillesi sinne kasvamaan. Loppu rutistuksia sinulle. Nyt pakkanen hellitti -12, alkuviikosta yöllä oli -30. Terveiset toiselta laidalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänne tosiaan jäävät. Kiitos, viimeinen kokonainen viikko starttaa ihan pian, joten rutistus on tosiaan tarpeen :)!

   Poista
 4. Ollaan aika samoilla jäljillä makkarin värisävyjen kanssa :) Ihana toi oliivipuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika kauniit sävyt onkin! Oliivipuille tuntuu olevan täällä tosi otollinen ilmasto. Pian tämäkin ilo loppuu :).

   Poista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!