17.6.2016

ELÄMÄN PIENIÄ ILOJA


Tämän suunnittelin jo hyvissä ajoin viikolla. Varaan perjantaiksi kukat, suklaata, kesäisen uuden kynttilätuoksun ja minipullon kuohuvaa kaappiin. Vaikka perhe onkin paras, niin nautin yksinolosta todella paljon. En kaipaa edes musiikkia tai television pauhua, hiljaisuutta ja omia ajatuksia on rauhoittava kuunnella. Tai kuten tänään, rankkasateen rummutusta vasten veden pintaa parvekkeen alla. Tämä viikko ollaankin menty lähes tulkoon kokonaan tyttösakilla, kun perheen mies on ollut toimittamassa Suomen päässä tärkeitä asioita. Viikonloppu eletään vielä tyttöboksissa ja sunnuntaina odotus palkitaan. Iiiiiso ruisleipälähetys otetaan suurella innolla vastaan! Ja toki se isikin, joiden päivää täällä Brittilässä sunnuntaina vietetään.

Ihanaa viikonlopun alkua!


///Just my kind of me time: beautiful flowers, a new summery scented candle, few quality truffles from Charbonnel et Walker, mini bottle of icy sparkling and the silence. Or actually, today it's been more or less the sound of the pouring rain. Enjoy your Friday night!

14 kommenttia:

 1. Nautinnolliselta näyttää ja kuulostaa iltasi. Oikein ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kristiina! Ei siihen aina paljon tarvita, saati suurempia irtiottoja. Hetki omaa aikaa lasten nukkumaan mentyä tai ohjelmia katsellessa monesti riittää varsin hyvin.

   Poista
 2. Kauniita kuvia <3

  (Entäs HK:n sininen ???? )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai joo, unohtu mainita, tokihan lenkkiäkin on tulossa :D! Kiitos.

   Poista
 3. Miten ihanan kuuloinen (ja näköinen) oma-aika <3 Mukavaa viikonloppua ja ihania Suomiherkkuja, kunhan ne saapuvat! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monesti nämä pienetkin omat hetket ajavat asiansa vallan mainiosti. Ruisleipää on syöty, niin että napa pian paukkuu :).

   Poista
 4. Oma hetki kuulostaa ja näyttää tosi ihanalta. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Ihanalta näyttää ja kuulostaa! Minullakin oli aivan omaa hiljaista aikaa kaksi päivää. Mukavaa viikonloppua ja sitten herkutteluja kun saapuvat. Terveiset toiselta laidalta!

  VastaaPoista
 6. Voin niin samaistua tähän, minäkin rakastan omaa aikaani ja nautin ihan täysillä hiljaisuudesta ja siitä, että saan tehdä rauhassa just sitä mitä tykkään tai olla tekemättä mitään. :) Aivan ihania yksityiskohtia taas kuvissa, miten siellä onkaan jopa suklaarasiat noin kauniita, silmänruokaa jo sellaisenaan! Kivaa tyttöjen viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä, se on just niin mukavaa. Hyvä tapa ladata akkuja ja olla sinut itsensä ja sitä kautta myös muiden kanssa. Sanos muuta, noi rasiat on niin kauniita, ja niitä on houkuttelevan monessa värissä/maussa. Onneksi niiden hinta on sellainen, että kiusausta niillä herkutteluun ei ihan joka viikonloppu synny.

   Poista
 7. Minä myös niin samaistun tähän. Ja tosiaan vaikka se pieni hetki kun tytöt on nukahtaneet, riittää toisinaan omaksi ajaksi. :) Myös Anua kompaten, miten voikin olla suklaarasiat noin kauniita. Ihan ulkonäön takia olisi ostettava. ;)
  Nautinnollisia hetkiä Suomi-herkkujen parissa. Taidan tämän illan oman ajan käyttää Jukolan viestin parissa telkkarin ääressä. :) -Susanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just niin! Ja hei, nuo itse suklaatkin on syntisen hyviä, onneks rasiassa ei ole yhtään enempää. Saiskohan näitä Suomestakin jostain..? Rasia kierrättynee hyvin todennäköisesti tulitikuille, hiuspompuloille tai koruille. Yksi vaaleanpunaisena onkin jo uudiskäytössä :). Minä jätin tänä vuonna Jukolan kokonaan seuraamatta, sen mitä nyt vähän some-kanavien kautta seurailin. Saapas nähdä ehdittäiskö ensi kesänä ihan paikan päälle. Olis kyllä niin hienoa, kun oman lapsuuden kodin ja nuoruuden reenimaastojen äärellä juostaan.

   Poista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!