14.4.2016

PALMUPRINTTEJÄ JA PURNUKOITA


Joku saattaa vielä muistaa, kuinka syksyllä meillä oli hakusessa kodikkuuta keittiöön. Kovat mustat kivipinnat ja vaaleanharmaa seinä eivät olleet sitä ominta sisustusitseä. Harmaa seinä sai valoisamman ilmeen valkoisesta maalista ja kivipinnatkin yhtä sun toista purnukkaa ja tilpehööriä osakseen kotoisemman ilmeen luomiseksi. Ai minäkö olin joskus se tyyppi, joka halusi aivan kaiken ylimääräisen piilon pinnoilta? Toisaalta, paria kynttilänjalkaa ja viherkasvia lukuun ottamatta kaikki pinnoilta löytyvät tavarat ovat päivittäisessä käytössä, joten kai tätä myös voi käytännöllisyydeksikin kutsua. Kaunista käytännöllisyyttä, mitä tahansa tiskirätti tai purnukka ei tasoille tietenkään kelpaa :).


Syksyllä vilautin täällä myös valokuvasuurennokset palmunlehdistä, jotka keittiönseinälle ajattelin kolmen sarjana ripustaa. Miten mulla kestikin taas tässä projektissa? Sain nimittäin tilattua valokuvaprintit vasta viime kuussa. Ainakin oli taas hyvin harkittu projekti. Mallasin kuvia seinälle jo ilman kehyksiä, koska nyt uusi ongelma onkin sitten löytää sopivan ohutraamiset kehykset. Clas Ohlsonilta melkein jo tärppäsi, kunnes taas sain todeta heidän laatunsa lähes vaaralliseksi ripustaa seinälle. Palautukseen lähtivät ne kehykset ja nyt olen tuloksetta yrittänyt löytää paremmat vastaavat. Näinköhän tässä loppupeleissä joutuu käydä kysymässä kehystystarjouksia paikallisilta yrityksiltä. Silloin pitäisi melkein tietää, että näistä kuvista tulee tykkäämään vielä kauan.
Puunsävyt, marmori, messinki ja ripaukset vihreää toimivat mielestäni kutkuttavan hyvin  mustavalkoisten raamien kanssa. Pehmentävät kokonaisuutta valtavasti. Vai mitä olet mieltä?


Kuvat notkuivat minulla taas tovin tietokoneella jemmassa parempien kuvien toivossa, mutta kun en sellaisia koskaan ehtinyt ottamaan, niin menköön nyt näin. Todella hankala kuvattava tuo takaseinä. Sitäpaitsi tilanne keittiössä on elellyt jo tästäkin: printit ovat takaisin pahviputkessaan kehyksiä odottamassa ja seinä on kohta huurrutettu synttärikoristuksilla. Ajattelin olla kerrankin ajoissa koristeluiden kanssa, että ei jää homma taas viime minuutille ennen ensimmäistä ovikellon soittoa.

Nyt takaisin synttärivalmisteluiden pariin, huomenaamulla saadaankin onnitella seitsemänvuotiasta Lindaa! Kuinka aika rientääkään näin nopeaan? 
3 kommenttia:

 1. Entäs ne Ikean perus ohutraamiset? Niistähän löytyy monta kokovaihtoehtookin. Anyway, tosi hyvältä näyttää ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni <3! Mä en täältä löytänyt Ikeasta yksiäkään ohutraamisia mustia kehyksiä, kromin värissä oli ainoastaan. Aaah, mutta tosiaan,nyt välähti, mähän voisin maalata ne mustaksi! Viittisköhän sitä! Täytyy kyllä mennä tarkastamaan ne vielä. Hei kiitos vinkistä ja siitä, että lamppu syttyi :D!

   Poista
 2. Ihania kuvia ja purnukoita <3
  Onnittelut neitokaiselle.

  VastaaPoista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!