6.4.2016

PARVEKEKAHVIT


Väliaika, kahvia ja pullaa. Lontoon kuvissa kestää vielä tovi, niin kuin aina mun kaikille matkakuville tuntuu käyvän. Niitä kertyy niin paljon, että lopulta iskee valinnan vaikeus, mitkä kuvista päätyy blogiin, mitkä roskikseen ja mitkä perhe-albumiin. Luoville tauoille on ollut tarvetta tässä muutenkin lasten loma-ohjelmatoimiston pyörityksessä. Eilen vietettiin lämpöistä päivää aamusta iltaan ulkosalla, tänään ovat olleet onnellisia ihan vain kotosalla muovaillen ja piirrellen, legoilla leikkien ja videoita katsellen. Minä hiippasin hetkeksi ulos kahvikuppini ja sisustustieteeni kanssa, muutama mansikka kyytipoikana. Magnoliat ovat nimittäin ihastuttaneet kukinnallaan jo parisen viikkoa, mutta kelit eivät ole houkutelleet ulos asti kahville niiden katveeseen. Tänään taas paistaa keväisesti ja nyt muistin napata kuvatkin, kun vielä jokunen kukintokin on jäljellä. Voi kun ne kukkisivat aina!


Mukavaa keskiviikkoa kaverit!/// Coffee break outdoors with blooming magnolia and some interior magazines. Have a lovely Wednesday!

12 kommenttia:

 1. Voi miten kauniit kukat puussa on! Toivon, että aurinkoisia päiviä alkaisi näkyä jo täälläkin.
  Ihania keväisiä päiviä sinne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, aivan ihanat. Kivan vaaleanpunaiset alta, valkoisemmat sisältä. Täälläkin on kelit vaihdelleet rajusti. Viime viikolla oli todella koleaa, vaikka väliin aurinkoistakin. Lontoon lomapäivien aikana tuntui täälläkin jo muuttuneen vähän lämpöisemmäksi, eilen taisi mittari kohota +16C saakka. Kauniita kevätpäiviä myös sinne!

   Poista
 2. Oi, menestyispä nuo puut täälläkin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanopas muuta Heini, niin kauniita. Etenkin ne isot vanhat käkkyräoksiset puut, jotka ovat läpeensä tynnä kukkasia ja kasvavat puistoissa tai vanhojen idyllisten kivitalojen pihoilla. Niin upeita!

   Poista
 3. Ihana kukinto! <3 Tuota voisi ihastella vuodet läpeensä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä. Vaikka onhan tälläisessä babyversiossa vielä verrattain vähän kukkia. Mutta ihan tämäkin on jo ollut joka lantin väärtti komistus parvekkeella :)

   Poista
 4. Kyläpä sinun passaa siellä istuskella kahvikupposen kanssa, kauniita on kukat. Täällä harmaassa säässä ollaan. Terveiset toiselta laidalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä terdekahvit ovat vielä olleet harvinaisia laatuaan, sen verran tässä meren äärellä vielä tuulee, mutta tällä viikolla on ollut aivan ihania lämpöisiä päiviä, jotta naamaankin on jo vähän väriä tarttunut ja ulkona on tarjennut paitasillaan. Toivottavasti pian lämpenee lisää :). Pääsiäisenä saimme mekin vielä raekuuroja parina päivänä.

   Poista
 5. Ihana keväinen tunnelma noissa kuvissa! Magnolia on niin UPEA!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anu, kyllä aurinko näyttää tekevän kevään tänne, muuten tuntuu vielä melko viileältä. Ja magnolia on <3!

   Poista
 6. Kuinka kesäistä siellä jo onkaan, voisin niin ajatella itseni tuohon aurinkoon, kukintojen katveeseen istumaan. Kerran olen oman terassin auringosta päässyt nauttimaan ja heti teki mieli terassin kukkasia alkaa suunnittelemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parina päivänä on jo päässyt miltei kesän makuun, mutta kyllä täällä vielä pilvisellä säällä melko viileältä tuntuu, etenkin jos sattuu yhtään tuulemaan. Aurinko sitten jo lämmittää kummasti. Tällä viikolla tuntuu luontokin vihertävän jo viime viikkoa enemmän. Kai se siis kevät etenee täälläkin koko ajan. Ei mene kauan, kun sinäkin pääset jo istutuspuuhiin!

   Poista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!