1.1.2016

HEIPPA 2015 - MOIKKA 2016


Hyvän uuden vuoden toivotukset Helsinki-Vantaalta! Joululoma alkaa olla viime metreillä ja edessä on paluu kotiin ja pian myös arkeen. Tällä kertaa sanommekin Suomelle heipat vähän pidemmäksi aikaa, tarkoituksena on tulla seuraavan kerran käymään vasta kesän lopulla. Uutta vuotta vietimme Espoossa ja täytyy sanoa, että eilen perille päästyä iski kamala reissuväsymys ja -romahdus. Kaksi viikkoakaan ei kaikkeen riittänyt, hyvällä tahdollakaan. Paljon ehdimme ystäviä ja sukulaisia tapaamaan, mutta osa jäi silti odottamaan seuraavaa kertaa. Ja kyllähän sitä univelkaa saimme kiitettävästi kerättyä. Monesti kello näytti jo valomerkkiä ennen kuin kussakin kyläpaikassa nukkumaan päästiin. Talvesta saatiin kokea onneksi edes ripaus, vaikka hiihtolenkit jäivätkin vain haaveeksi. Nyt sitten navat ja laukut pullallaan suunnataan kotiin sulattelemaan kaikkea nähtyä ja tehtyä sekä ottamaan vastaan uusi kokonainen vuosi ulkosuomalaisina. Heippa taas Suomi ja kaikki rakkaat siellä!
 
Vuosi 2015 oli merkittävä, jakaantui selvästi kahtia. Ensimmäinen puolikas odotettiin muuttoa, tammikuussa vielä kuvittelimme menevämme Norjaan, helmikuusta eteenpäin kohde muuttuikin Walesiin. Inventoitiin ajatuksia, tavaraa ja elämää. Myytiin talo, jossa kuvittelimme asuvamme kenties aina. Talon, josta oli tullut koti ja johon molemmat tytöt olimme sairaalasta tuoneet. Muuttokuorman lähdettyä lopulta matkaan, hyvästelimme ystävät ja sukulaiset ja lensimme kesäkuun alussa itse perästä.
 
Keräsin kuvakollaasiin valokuvia vuoden 2015 ensimmäiseltä puolikkaalta vanhasta kodista. Toisen puolikkaan kuvat uusista maisemista ja uudesta kodista kokoan sitten eri kollaasiin. Blogi eli ensimmäiset puoli vuotta melko sisustuspainotteisena. Paljon kakkuja ja kukkia, synttäreitä ja läksiäisiä. Mukava oli palata itsekin vielä vanhoihin juttuihin ja kuviin, vanhaan kotiin.

 
Vuoden vaihtuessa haluan kiittää myös kaikkia yhteistyökumppaneita, jotka ovat tuoneet blogaamiseen oman piristyksensä. Kukkakakuppa Astrantia Joensuusta, Cilla's, Oohnoo, Indiedays, Lidl ja Golden Cap sekä Finarte: KIITOS!
 
Teille lukijoille tietysti ihan erityinen KIITOS, kun seuraatte mukana meidän käänteissä. Toivottavasti myös tänäkin vuonna!
 
 
Onnea ja iloa vuoteen 2016!
Happy New Year 2016!
 
 
 
 

22 kommenttia:

 1. Hurjan kauniita muistoja. Oikein hyvää uutta vuotta teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Vilja, samoin teille, jännittävää tulevaa vuotta! Vähän kaiholla näitä kuvia tuli katseltua. Vaikka kyseessä onkin oikeastaan vaan kauniita tavaroita ja yksityiskohtia, niin niiden ympäriltä välittyy tunnelmat ja tapahtumat itselle aivan eri tavalla.

   Poista
 2. Ihanan pastellisia muistoja, hyvin blogille sopivia :)
  Oikein ihanaa alkanutta uutta vuotta ja uusia muistoja vaan tekemään taas <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi! Samoin toivon sinulle ja perheellesi <3. Ilolla ja innolla taas kohti tulevaa!

   Poista
 3. Ihania muistoja vuoden varrelta! :-) Näihin on aina niin mukava palata! :-)

  Onnea uudelle vuodelle! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oli kyllä, yllättävän mukava kaivella vielä näitä vanhoja kuvia esiin. Pitäisi tehdä tätä jopa vähän useammin. Kiitos, samoin sinulle!

   Poista
 4. Kauniita kuvia ja muistoja kollaasi täynnä! <3 Onnen hippuja vuoteen 2016! :) t. Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna, nyt nuo nurkat näyttävätkin sitten aivan erilaisilta ;). Ihana olisi päästä kurkkaamaan nurkkien uuteen elämään. Niin vaan jäi taas käymättä :). No vielä me tullaan!
   Oikein ihanaa uutta vuotta teidänkin perheelle <3!

   Poista
 5. Kauniit kuvat ja mitkä ihanatvärit, kuten sinulla aina. Oikein hyvää vuotta 2016 sinulle ja perheellesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kristiina! Ihanaa uutta vuotta myös sinulle, uusia löytöretkiä saaristossa :)!

   Poista
 6. Oikein hyvää uutta vuotta 2016 koko perheelle! Täällä pakkanen tänä aamuna -23. Meidän vieras läksi ennen puolta päivää kohti kotia, intoa puhkuen. Terveiset toiselta laidalta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin teille! Tuumattiin just tänään P:n kanssa yhteen ääneen ulkona, että onpa ihanaa, kun ei palella :). Niin vain tähän "lämpimään" leutoon talveen nopeasti tottuu. Suomessa jo +0C tuntui tosi kylmältä. Koittakaahan osata olla taas keskenänne :)!

   Poista
 7. Kauniiden muistojen viime vuosi! <3 Oikein hyvää uutta vuotta koko perheelle sinne ihanaan Englantiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Piia, hyvä startti meillä ainakin täällä on ollut. Huomista ja arkea, mutta myös tulevia lomia taas odottaen. Ihanaa alkanutta vuotta myös teille!!

   Poista
 8. Vastaukset
  1. Ja yli puolet vuodesta vielä kahlaamatta :). Kiitos <3!

   Poista
 9. Teillä onkin ollut melkoinen vuosi!! Kauniita kuvia ja ihanaa, kun saa seurata teidän elämää siellä kaukana. Harvemmin tulee kommentoitua, mutta kaikki postaukset luen ja saan niistä semmosta mukavaa mielenrauhaa :)
  Onnellista Uutta Vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nipsux, tulipa kommentistasi hyvä mieli. HIenoa kuulla, jos näistä jutusteluista huokuu jollain lailla rauha. Sitten olen saanut välitettyä paljon sitä, mitä tavoittelenkin.
   Onnentäyteistä uutta vuotta myös sinulle!

   Poista
 10. Kauniita, ihania kuvia. Edelleen tulee hyvä mieli kuvia katsellessa ja tekstejä lukiessa. Vähän kaihoisa mieli tästä kollaasista tuli itsellekin. :) Ihanaa uutta vuotta teille sinne! -Susanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvien takana on niitä ihania muistoja. Ei niinkään välttämättä itse kuviin liittyviä, mutta niistä mieleen palaavia. Onneksi on ne muistot <3! Yksi etappi elämässä. Mutta uusia tulee vielä jatkossakin ;). Ihanaista alaknutta vuotta myös teille <3!!

   Poista
 11. Ensi kerralla ehdottomasti postilaatikkoa pidemmälle, vanhojen nurkkien uutta elämää katsomaan. :) Kahvit keitetään mielellään! :) -S-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näin tehdään! Oltiin ihan tonttuina liikenteessä taas tällä kertaa :).

   Poista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!