18.12.2015

KUUSEN JUURELLA


Meillä onkin tänä vuonna sellainen joulu, että joulupukki käy Suomen lisäksi myös Walesissa. Siispä tänä aamuna tytöt kouluun vietyäni lastasin kuusen juurelle Walesiin jäävät paketit  uutta vuotta ja kotiinpaluuta odottamaan. Lupasinhan tytöille jättää parvekkeen oven auki, jotta pukki pääsee livahtamaan siitä sisään, savupiippua kun meillä ei ole. Walesin kotiin pukki lupasi tuoda kaikki isoimmat ja painavimmat lahjat, ja jotain muutakin pientä. No, mitään jätti-isoa ei tänä vuonna ole luvassa, mutta Lindan toivoma ompelukone ainakin paketeista löytyy. Onkin söpö kuin karkki se kone. En malta odottaa, että päästään yhdessä ompelemaan. Walesin paketit pakkasin melko värittömiksi. Eiköhän saada pukkikuoseista nauttia riittämiin Suomessa.

Huh huh, pakkaukset pulkassa ja matkan ensimmäinen etappi Cardiffista Heathrowlle bussissa selvitetty. Nyt menoksi kohti Helsinkiä!

6 kommenttia:

 1. Kiva kun lahjoja saa vähän pidemmällä välillä. Turvallista matkaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on kyllä, meillä saavat jouluaattona ja joulupäivänä ja sitten vielä uutena vuonna. Ehtivät nauttia niistä pienissä erissä kerrallaan. Kiitos, matka meni paremmin kuin hyvin.

   Poista
 2. Ihastuttavan kauniit otokset!
  Turvallista matkaa!

  VastaaPoista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!