23.9.2015

MITÄ KEITTIÖN SEINÄLLE?


Moikkamoi! Keittiössä alkoi viimein tapahtumaan, ja takaseinä on saanut uuden valoisamman maalipinnan. Harmaa on muuttunut valkeaksi. Mainitsinkin jo aiemmin, että mielen päällä on ollut jo pitkään laittaa valkoiselle seinälle taulut, jotka olen tavallaan itse tehnyt. Tai ainakin suunnitellut. Mutta ennen kuin käyn tuumasta toimeen, täytyy kysyä teidän mielipidettä, sillä julisteiden teettäminenkään ei aivan ilmaista ole. Olen muokannut Kanarian lomalla palmujen latvuksista ottamiani kuvia musta-valkoisiksi ja tehnyt niistä kolmen kuvan sarjan. Kehyksen väriä ole myös miettinyt: mustaa, valkoista, puuta vai messinkiä?


Kollaasissa näkyy niitä juttuja ja värejä, joita meidän keittiöstä jo löytyy. Mustavalkoisen lisäksi ripaus puuta, ruskeaa, messinkiä ja marmoria. Tasot ovat mustaa kiveä, välitila maitolasia, kaapistot kiiltovalkeaa. Aiemman keittiöpostaukseni kuvia voit käydä katsomassa täällä.
 
Mutta nyt, auttakaa päättämätöntä naista hädässä:
laitetaanko printit painoon vai pöytälaatikkoon hautumaan?
Mitäs mieltä olette kehyksen väristä?  
 
Näyttää kuvan laatu kärsineen kollaasia tehdessä, mutta älkää antako sen häiritä.
Itse seinästä ja muutoksesta kuvia sitten myöhemmin.
 

 
/// I've finally finished painting in the kitchen. The light grey wall turned into a white one, just to get the kitchen a bit  lighter and brighter. You can still see pictures of the old grey wall behind this link. I've designed to frame three palm prints of my own photographs. What do you think: a hit or a miss? I'd also like to hear your opinion if I framed the prints in brass, black or white?


Kollaasin muut kuvat/ Palm photos are taken by me, others from:
www.thewhitecompany.com // www.johnlewis.com // www.cilla's.fi

 

6 kommenttia:

 1. Palmut olisi upeat seinällä. Kehyksiin sopisi hyvin messinki tai sitten joku puun sävy, joka muuten sopii keittiöön.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kannanotosta Essi! Miten muakin kutkuttaa tuo messinki tai sitten puu. Messinkisiä kehyksiä en ole vain täältä vielä sopivankokoisia löytänyt, mutta täytyy jatkaa etsintöjä ja miettiä vielä.

   Poista
 2. Ihanat printit! Kehyksiin sopisi mielestäni parhaiten joku puun sävy. :) - A(nu)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista, nuo kehykset mietityttää edelleen..

   Poista
 3. Oisko niistä mahdollista teettää semmoset kanvastaulut, eli ei tulis kehyksiä ollenkaan - vai et tykkää semmosista? :)
  Mie oisin ehkä mustan tai valkeen kannalla, mut ihan vaan siksi ettei mulle tulis koskaan mitään messinkistä, enkä puunvärisen ystäväkään oo.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mulla mitään canvas-tauluja vastaankaan ole, mutta ehkä nyt miellyttää enemmän perinteiset taulut ohkaisilla kehyksillä. Täällä jahkaan edelleenkin noita kehyksiä, oon ryhtynyt myös hannaamaan messinkisten kanssa ja miettinyt jopa ihan valkoisia. Jättäisi kivan ilmavan ja rauhallisen fiiliksen seinälle.

   Poista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!