10.4.2015

REPPANAN KANSSA KOTONA


Viuh vaan meni tämä tynkänen viikko! Jossain vaiheessa talvea jaksoin vielä päivitellä, että mistä näitä tauteja oikein tulee. Nyt en enää vaivaudu, koska niiden tulolle ei todella näy loppua! Vatsatautivuorossa nyt meidän juniori untuvatukka. Meidän viikosta tuli siis tynkääkin tyngempi, kun aamun kiireet pysähtyivät kirjaimellisesti pottaan. Enpä muista milloin olisi tuo pikkuneiti pippurisielu malttanut keskellä kirkasta päivää maata reporankana sohvalla ilman mitään tekemistä tai  olla niin kauan sylissä siliteltävänä kuin tänään.
 
Isosisko sen sijaan on ollut tarmoa täynnä. Hänellä on jo jonkin aikaa ollut oman huoneen kuume. Tänään hän yritti ottaa oikeudet omiin käsiinsä ja koitti kiskoa sänkyään yläkerran aulaan. Selityskin oli paikallaan: Aulassa sänky olisi jo lähempänä rappusia, joten siitä se olisi helpompi kantaa muuttoautoon :).

 Tällä viikolla tytöt ovat olleet tukkanuottasilla tuon tuosta, ja kerran on jo ilmoille kajahtanut toive, jos pikkusiskoa ei olisikaan olemassa. Tänään isompi kuitenkin taiteili sen, minkä käsistään kerkesi - piirustuksia ja lahjoja kipeän pikkusiskon lohdutukseksi. Melkoisen hellyttävää on seurata tuon parivaljakon yhteen- ja erilleenhioutumista.
 
Tämän tyttösteeman siivittämänä vuorossa kuvakavalkadia tyttöjen makkarista, jossa miss mahatautinen koitti tehdä tänään päiväunta - isosiskon sängyssä tietty. Ihan vain, jotta saisi voimia muuttaa sinne englantiin. Aamulla oli jo Ryhmä Haun Samppa ja Rolle pakattu minireppuun muuttomatkaa odottamaan.


Ja hitsi nuo nirpukat omii jo meidän lakanatkin! Molempien toive oli viime viikonloppuna lakanoita vaihtaessa: mustavalkoraidalliset trikoot! Mutta kivaltahan nuo näyttävät lastenhuoneessakin, menköön siis. Kartellin Bourgie teki kierroksen alakerrassa ja päätyi tänne lähinnä yövaloksi. Ja lastenhuoneeseen se saa jäädäkin. Siinä on sopivasti primpsessakiekuraa näille neideille, itsellä on nyt vähän suoraviivaisempi maku alakerrassa. Yövaloksi se passaa mainiosti himmentimensä puolesta. Jos joku muuten tietää, mistä löytäisin noita Fermlivingin pahvihengareita lisää, niin olisin tiedosta tosi iloinen. Ostin tuon muutaman mintun hengarin setin vajaa pari vuotta sitten Köpiksestä ja nyt vasta olen hoksannut, että olisi pitänyt ostaa useampi setti kerralla. Värivaihtoehtojakin oli silloin monta, nyt vaan en ole enää löytänyt noita mistään.
 
Itse otin tästä hoitovapaapäivästä sen ilon irti, että pölläytin ja siivosin sairaanhoitajatehtävieni ohessa koko talon, pesin yläkerran ikkunatkin. Nyt voidaankin siten hyvällä omalla tunnolla jatkaa reporankailua sohvalla keijuelokuvia katsellen. Lohisalaattia, lasi valkkaria ja kynttilöitä. Huomenna alkaa sitten operaatio varaston räjäytys. Niin muutto mielessä jotta. Ja se kivilato Walesissä, muistatteko :)!?
 
Leppoisaa perjantaita murut!
 
PS. Vielä pari päivää osallistua Cilla's- tuotepaketin arvontaan TÄÄLLÄ. Teitä onkin jo mahtava porukka käynyt arvaamassa uuden suihkeen tuoksua niin blogin kuin Facebookinkin puolessa. SIISTIä!*Vaaleanpunainen vaaterekki// Taidetakomo Tulikiila
*Musta pehmosydän// saatu Oohnoo
 
 
 

8 kommenttia:

 1. Toivottavasti menisi tauti pian pois.
  Oikein mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllättävän kauan tuo on jo kestänytkin.. viikonloppu oli oikein ihana silti! Tuli ainakin kotoiltua urakalla, kun potilas viihtyi enimmäkseen sisätiloissa.

   Poista
 2. Onpa tosi ihanat kuvat! Ihanan raikkaita yksityiskohtia! Pikaisia paranemisia pellavapäälle ja aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Ihanat, suloiset kuvat! Pikaista paranemista sinne.

  VastaaPoista
 4. Ihanat kuvat <3
  Pikaista paranemista pienelle ja pian nähdään.

  VastaaPoista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!