4.4.2015

KAKTUS JA KUPARIMUNA


Heippa kamut! Lupasin teille lisäkuvia meidän pääsiäisrekvisiitasta. Ei ehkä mitään normisettiä nämä meidän pääsiäistilpehöörit tänä vuonna. Tulppaanien sijaan kaktus ja koristetipujen sijaan kuparimuna. Kuparimunallisen tanskalaista suklaata voitin pari viikkoa sitten Vosgesparisin blogiarvonnasta. Kaktus puolestaan päätyi munan mukana tulleeseen pahvirasiaan. Ja siihen jäi, kun pisteli niin kovasti sitä poiskaan ottaa. Ehkäpä otan tuon tekstin sen kyljestä pois, niin ei hymyilytä niin paljon :).




Täällä lankalauantaihin ei kuulu mitään sen kummempia. Lasten leikkiä, kotihommia, ulkoilua, urheilua ja eilisen blini-illallisen sulattelua. Illemmalla ajattelin kaivaa ompelukoneen ja saumurin esille. Instan seuraajat näkivätkin uusimman kangasrakkauteni, josta ajattelin ommella pari piristystä kevätkotiin. Tytöt taas valitsivat kangaskaupasta itselleen kimaltavat viittakankaat, joiden valmistuminen heitä kovasti polttelee.
 
Pääsiäinen on kyllä juhla minun makuuni. Voi vain olla ja touhuta omiaan, ulkoilla ja herkutella,  nähdä ystäviä ja sukulaisia rennolla kaavalla ilman sen suurempaa stressiä. Tai olla tekemättä yhtään mitään sen ihmeempää, jos ei huvita. Leppoisaa lankalauantain jatkoa!
 
PS. Huomenna on taas blogiarvonnan vuoro, joten pysykäähän linjoilla!


12 kommenttia:

  1. Kiitos samoin! Mukavaa pääsiäisen jatkoa! Kiva tuo kuparimuna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kati! Eikös olekin, eikä ole edes aivan perinteisen kananmunanmuotoinen, joten tuota voi käyttää säilytykseen ja sisustukseen muunakin vuodenaikana.

      Poista
  2. Hitsit, kun tuo kuparimuna on hieno! Aivan ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, eikö vaan! Ja minua vähän huvittaa, että kaikista maailman blogiarvonnoista olen voittanut itselleni juuri tuon kuparimunan :D!

      Poista
  3. Aivan ihanan näköistä. Tuo muna on kerrassaan ihana ja samoin EGG -purkki. Ihanaa pääsiäistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Laura! Hehkeä pääsiäisen piristys tuo muna purkkeineen toden totta on :). Mukavaa pohjoisen lomailua teidän poppoolle!

      Poista
  4. Ihastuin kuparimunaan:) On kyllä hienoin muna mitä tänä pääsiäisenä olen nähnyt!

    Leppoisaa pyhien jatkoa sinnekin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ei ainakaan jokakodin pääsiäissisustuksessa tule samanlaista vastaan :)!

      Poista
  5. Onpas kaunis muna :)). Kupari on kyllä niin kaunis väri!

    VastaaPoista
  6. Mukavaa pääsiäisen aikaa sinne :)

    VastaaPoista
  7. On kyllä valloittavan hieno muna! Ja asetelma, kaktus purkissaan on kyllä upea! Ja vikaa kuvaa en voi olla hehkuttamatta, aivan täydellinen taas kerran!!!

    VastaaPoista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!