2.12.2014

JOULUVALAISTU LUKUNURKKA


Eilen kotipäivää viettäessä aurinko näyttäytyi sen verran, että valo riitti yläaulan kuvaamiseen. Pientä jouluista ilmettä olen sinnekin koittanut luoda. Instagramin puolella jouluvalaistu risu vilahtikin jo jokin aika sitten.  Hetken se ehti valaista olohuonetta, kunnes hoksasin viedä oksan yläaulaan, jossa se luo nyt tunnelmaa yötä päivää. Toimii samalla yövalona, kun pieniä sängynvaihtajia vaeltaa yöaikaan aulan poikki kaksin kappalein. Uashmaman XL-kokoisen säkin olin ajatellut laittaa joulukuuselle (tai sille männylle :), mutta saapas nähdä, raaskinko sitä enää tuosta siirtää. Tuskin.Aulassa onkin tullut istuttua viime aikoina iltaisin, kun nukutushommissa ollaan edistytty sille asteelle, että sängyn reunalta voi jo poistua parin metrin päähän. Harvemmin kuitenkaan alakertaan saakka :). Seinille tekisi mieli laittaa jotain, nyt kun VIIMEIN seinät on tasoitettu ja maalattu. Eihän ne olleetkaan kyprokkipinnalla kuin vuoden... Mutta ehkäpä säästellään reiättömiä seiniä mahdollisille uusille asukkaille puolen vuoden päähän. Kohta kai pitäisi alkaa kauppaamaan noita huonekalujakin, kaikkea kun ei voida muuttoautoon mitenkään mukaan ottaa. Joten nautitaan nyt näistä suurin piirtein sisustetuista nurkista, vielä kun voidaan.

Ollaan muuten pikku hiljaa täällä maalattu valkoisia seiniä uudelleen, paikkailtu naulojen ja ruuvien jättämiä reikiä ja kirkastettu yleisilmettä. Tällä hetkellä on vuorossa olohuoneen takaseinä, joka oli vielä toissakesäisen tapetin repimisen jäljiltä viimeistelyä vailla. (Kaikkeen sitä silmä tottuu ja miten nää projektit meillä tuntuu aina hiukan kestävän?) Maalina meillä on ollut Tikkurilan täyshimmeä maali, sävyltään paperi. Mielestäni kaunis neutraali valkoinen, joka ei mielestäni taita mihinkään muuhun väriin erityisesti.

Mukavaa tiistain jatkoa sinne! Oletko jo muistaneet osallistua VALO postcards -arvontaan?

18 kommenttia:

 1. Voi miten kaunis ja tunnelmallinen! Pussukka näyttää ihan huurteiselta ja oksassa on myös talven taikaa. On hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jouluvalot ja luonnon oksat sekä havut tuovat kieltämättä sen tunnelmallisimman fiiliksen jouluun! Kiitos Vilja!

   Poista
 2. Ihana ihana ihana!!! <3 <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ehkä näteimmässä asussaan koskaan tuo nurkka nyt kieltämättä on :).

   Poista
 3. Tosi kaunista! Minulla onkin metsäreissut jääneet tekemättä, poikkeuksellinen vuosi joulusisustamisessa kun ei ole mitään luonnosta haettua rekvisiittaa. Vähän itseasiassa harmittaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No vielähän ehdit hyvin! Itsekin vielä haen ainakin havuja ja sitten lähempänä aattoa sen joulupuun, mitä lajia se nyt sitten tuleekaan olemaan, jää nähtäväksi :)!

   Poista
 4. Oi miten ihana! Ja tuo kuvien tunnelma, vau!

  ♥~ Millamour

  VastaaPoista
 5. Ihana nurkkaus! Täälläkin lukunurkkaus suunnitteilla ja eilen risujen kanssa touhusin. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luonnosta löytyy ehkäpä ne kauneimmat koristeet jouluun. Ihan ilmaiseksi.

   Poista
 6. Hauska toi XL-pussi, oksa näyttää siinä tosi kivalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mustakin. Ja aina voi pussia rullata matalammaksi, käytön mukaan.

   Poista
 7. Vastaukset
  1. :) Kiitti kiitti! Tässä istua napotan nytkin :)

   Poista
 8. Niin niin kaunista, ah <3 Minullakin on kaikenlaisia risuja ja oksia kotona ja valoja niihin vedetty. Yksinkertaista ja kaunista <3

  VastaaPoista
 9. Kauniin ja ihanan viileän väristä :) PIdän siitä, että värit ovat viileitä, eikä joukossa ole keltaiseen tai punaiseen taittavia sävyjä. Tuo risuidea on tosi kiva muutenkin, meillä vaan ei ole paikkaa millekään vastaavalle. Josta pääsenkin aiheeseen, joka pitänyt pitkään hoitaa eli kiittää taannoisesta sähköpostistasi, jolla vastasit tiedusteluuni!
  -Leena

  VastaaPoista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!