12.10.2014

KETTUVENKULOITA


Heippa. Täällä ollaan jo virkeämmissä lomatunnelmissa kuin viimeksi. Odotusta on ilmassa, ihanaa hylätä kotinurkat hetkeksi ja unohtaa päivittäiset kotirutiinit (puhumattakaan sukkapyykin lajittelusta tai kesäkukista, jotka edelleen riutuvat ruukuissaan: APUA!). Laukut on jotakuinkin pakattu, auto tankattu ja mikä tärkeintä: täydellisin alpakkalanka löydetty. Kuopuskin on jo kintuillaan, vaikkakaan ei häntä vielä terveeksi voidakaan luokitella. Yli kaksituhatta kilometriä körryyteltävänä, mutta mepä tykätäänkin ajella. Reissusta kuulette sitten viimeistään viikon päästä enemmän. Jos olosuhteet ja nettiyhteydet ovat suotuisat saatan laittaa väliaikatietoja myös tien päältä.

Mutta ennen kuin näytetään takavaloja näille nurkille, laitan tänne vielä muutaman päivitetyn kuvan meidän tyttöjen reviiriltä. Lempispottini tyttöjen nukkarista ja tasapuolisuuden nimissä pari kuvaa tuhansien tunnetilojen kaksivuotiaasta. Kertoessani hänelle, kuinka paljon häntä rakastankaan, en voi koskaan tietää, saako vastauksesi räkäisen suukon, silmien pyörittelyä vai suoraan nyrkistä.


Seinälle sain jokin aika sitten No home without you -blogin Kaisan printit, jotka tarttuivat mukaan Sisustusbloggaajien kirpparilta Habitare-viikonlopun aikaan. Tuo kettuprintti toi mulle mieleen meidän tyttöset ja arvasinkin, että kinaa syntyy heti siitä, kumpi saa olla vaaleanpunainen ja kumpi sinappi :). Isosisko koitti huijata pikkusiskonsa sinapiksi, koska hänellähän oli jo sinapinvärinen hame. Melkoisia kettuvenkuloita ovat jo keskenään. 

Mutta nyt, hyvää yötä tai huomenta! 

Vaatteet Pomp de Lux, vaaterekki Tulikiila, hengarit Ferm Living - jos joku tietää, mistä hengareita saa lisää, niin kiitollisena otan vastaan tuon tiedon! Eihän tuolle kauniille rekille nyt mitä tahansa hengareita voi laittaa, mutta kolmekaan ei oikein riitä..


10 kommenttia:

 1. Voi että, miten suloinen kettuprintti!!! Ja huone muutenkin, niiiin kaunista♡ Mukavaa reissua!

  VastaaPoista
 2. Kauniita kuvia <3 Sehän on just loogista lapsen mielestä, että nyrkillä vaan sitä silmään joka rakkauttaan rupeaa huutelemaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Isompi puolestaan tänään vähän tunnusteli, että mitäs sanottais, jos hän vaihtais perhettä :D. Ja sitten viiden minuutin kuluttua vakuutteli, kuinka paljon meitä rakastaakaan. Ota näistä nyt sitten selvää. Mutta sen verran esimakua olen tästä äiti-tytärsuhteesta saanut, että mielenkiinnolla odottelen molempien murrosikää :).

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Eikö ookin. Nuo valkoiset lautalattiat on kaikkein ihanimmat. Verhot sieltä puuttuvat edelleen ja nyt ei varmaan kantsi enää edes hankkia ;).

   Poista
 4. No,eiväthän "omenat" kauaksi "puusta" ole pudonneet. Sinähän olit pienenä naapurin tädin mukaan Venkula (ja veljesi oli Kettu). Siitä sai kesäpaikkammekin nimekseen Kettuvenkula,mussä tekin kaikki kolme venkulaa tykkäätte viettää kesäpäiviä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä <3. Ja noista kahdesta näyttää tulevan kaksi samanmoista :).

   Poista
 5. Eilen ihailin jo näitä kuvia ja kommentointi jäi. Piti palata paikalle :D Tuo kettuprintti on niin suloinen ja huone on ihana!!! Kuulostaa niin tutulta, koskaan ei tiedä mitä saa vastaan kun lapsille hempeilee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kettuprintti on tosiaan suloinen. Kaisalla on näitä myös mustavalkoisena ja kokonaisena perheenäkin. Ihania, meinasi tulla valinnan vaikeus!

   Poista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!