12.7.2014

KAKKUSTEN AIHETTA


Moikka siellä kesäheinät! Mulla juolahti juuri mieleen, että Pastellimaja on kasvanut jo kaksivuotiaaksi blogilapsoseksi. Sen kunniaksi ajattelin tarjota teille virtuaalikakkusia, jotka oikeastaan leivoin alkuviikosta meidän hääpäivän verukkeella. Seitsemän vuotta on siitäkin tahtotilasta jo kulunut. Onneksi ei olla vanhettu kuitenkaan päivääkään ;)!




Vein samoja mustikka-sitruunakuppikakkuja valkosuklaa-tuorejuustokuorrutteella Hañhilaan viemisiksi, mutta melkeinpä oli nämä kermavaahtoiset versiot raikkaampia ja kesäisempiä. Resepti on Leila Lindholmin kirjasta ja sen olen aiemmin kirjoittanut tänne. Aivan ihania heti tuoreeltaan!


Taaperrus jatkuu ja intoa riittää, niin avioliitossa kuin blogissakin ;)! Kiitos blogimotivaatiosta kuuluu tietenkin teille lukijoille! Teitä käy täällä päivittäin jo tosi iso ja vakiintunut sakki ja joka päivä olen teistä yhtä hämmentynyt :). KIITOS!!
 
Me poikettiin tänä vuonna Ilosaarirokkiperinteestä ja kaasuteltiin pääkaupunkiseudulle vanhimman kummityttöni rippijuhliin. Me tytöt jäädään tulevaksikin viikoksi Helsinki-turisteiksi, joten koitan keksiä teille jotain mukavaa arvonnan aihetta kaksivuotiskekkereiden kunniaksi. Ja vaikka me lomaillaan, niin blogissa tapahtuu silti. Viime viikon käsityöläismeininki jatkuu hiukan erilaisen käsityöläisammatin parissa ja sen lisäksi (ja vähän siihen liittyen) pitkästä aikaa sisustusjuttuja meiltä kotoa. Kuullaan siis, lämpöistä lauantai-iltaa!!



15 kommenttia:

  1. Hanna, nämä sun leipomukset ovat aina niin hienon näköisiä ja varmasti sangen herkullisia! Nami! Näitä on ilo katsella! Mieskin totesi nähdessään näitä sun kakkusia, että " nuo ovat varmasti hyviä". Ja hän, jos joku on kriittinen. Näkee yleensä aina heti maistamatta, onko joku hyvää vai ei. Meillä Se tuhat kertaa parempi leipuri kuin minä ;).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. PS. Leilan kirjat ovat myös meidän suosikkeja! :)

      Poista
    2. Melkeinhän tässä posket alkaa punottaa, kiitos Ane!! Mutta kiva kuulla myös, että tunnelma kuvissa välittyy, nämä kakkuskuvat ovat juuri niitä, joista itsekin lumoudun. Kiitollisia kuvattavia :)! Ja miehiset kommentit ovat tietenkin erityisen arvokkaita tässä naisellisessa blogimaailmassa!

      Poista
  2. Ihania kakkusia! Leilan kirjat ovat minunkin suosikkejani, mutta tämä resepti on kyllä jäänyt väliin. Täytyykin kokeilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mimmu! Meillä on vain tuo yksi Leilan kirja, mutta täytyypä pitää silmät auki, jos löytyis muitakin. Itse etsin reseptini useimmiten juuri kirjoista, netti on näppärä, mutta usein siellä on aivan liikaa vaihtoehtoja. Kirjoja on muutenkin ihana selailla, kun netissä tulee oltua muuten ihan liiankin kanssa.

      Poista
  3. Nam, mitä kuppikakkuja! Takuulla hyviä:)! Onnea 2-vuotiaalle, ihanalle blogille♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Viivi! Ja juu ihan superhyviä ovat ja silti suht nopeita tehdä.

      Poista
  4. Onnea 2-vuotiaalle!
    Hyvän näköiset leipomukset jälleen! Nappasin muuten sen ihanan raparperi-mascarpone-tortun ohjeen sulta ja kahdesti sitä tarjoillut. Ihmiset ihan hämmentyy kun se on niin taivaallisen hyvää! että tattista vaan :))

    VastaaPoista
  5. Mä en kestä mitä leipomuksia!! ja onnea 2-vuotiaalle blogilapselle :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Mira! En kovin siellä huutelis(viitaten sun uusimpaan postaukseen) ;)!

      Poista
  6. Nam mitä kakkusia... mulla olisi vielä sopivasti tämä päivä aikaa leipoa ennen arjen alkua ja ryhtiliikettä. Tai no, eihän se perusarki ala kuin vasta koulujen alettua vaikka itse olisikin kesällä töissä.

    Onnea hääpäivän johdosta! Meillä tuli eilen täyteen 17 vuotta naimisissa oloa... mihin ihmeeseen tämä aika kiitää?!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ootte tovin edellä, onnea teillekin ihailtavasta lukemasta! Sinne mekin tähdätään ;). Ja se kouluhan alkaa jo ihan pian, hui ja mullakin sitä myöten loma loppuu, siis tässähän tulee kiire puputtaa muffinseja riittävästi :)!

      Poista
  7. Onnittelut pastellimajaan niin taaperolle kuin ekaluokkalaiselle liitollekin :) (Hah, olisko muuten hyvä pojan nimi Liito?!) :D Jatkat vaan samaan malliin!

    VastaaPoista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!