11.6.2014

PAIKKA AURINGOSSA


Kelit heittelee laidasta laidaan, mutta me olemme olleet skarppina ja hypänneet uuteen paikkaamme auringossa 
nauttimaan päiväkahvit ja jätskit heti, kun aurinko on tullut esiin. 



Terassien aidat on nyt kolmeen otteeseen maalattu, viimeisen kerran vielä tänä aamuna vesiväripensselin kanssa kiersin viimeistelemässä :). Vanha osa terassia odottaa vielä hiljaista hetkeä, toisin sanoen huomista, kun jätän tytöt mummilaan yöksi, jotta saan valtattua sen harmaaksi. Uusi osa odotelkoon ensi kesää.  



Kuvissa näkyy myös uusimmat kukkarakkauteni. Eilisen torireissu meinasi taas karata käsistä. Minullahan piti olla kukat jo hankittuna. Keväällä vielä uhosin, että tänä kesänä mennään maltilla. Mies tuumasi silloin, että sehän on ihan kaunis ajatus. Taisi tuntea minut taas paremmin. Minkäs itselleni mahdoin, kun ohitin sen samaisen myyntipaikan, josta jo aiemmin löysin noita mustia surfinioita (luulin niitä tosin petunioiksi, mutta valaistuinpa eilen tässäkin asiassa). Niitä otin pari lisää ja mitäs sanoinkaan pari postausta sitten, ettenkö ole violetti-ihmisiä?! Noita vaalean liiloja surfinioita en voinut vastustaa sitten ollenkaan, menevät niin kivasti mustien rinnalla. Tuo heinä tarttui myös mukaan. Siitäkin sokaistuin niin, etten edes tajunnut kysyä sen nimeä. Valitettavasti se on yksivuotista sorttia, joten turha kaivaa sitä kukkapenkkiin ensi kesää odottelemaan. Jospa nämä kukat olisivat nyt tässä, uskoisinkohan sen itsekin?!


Minulla on tuolla britakakku valmiina lähtöön. Tämä ilta menee nimittäin lapsuuden ystäväporukan perinteisissä mökki-illanistujaisissa. Tiedossa siis iloinen jälleennäkeminen, hyvää ruokaa, saunomista ja huippuja juttuja tietenkin. Ensin pitäisi vain saada pienet päiväuneksijat hereille ja kyytiin, jotta saan vietyä heidät mummin  ja papan iloksi siksi aikaa.
Mukavaa kesäpäivää myös teille!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!