22.6.2014

JUHANNUKSENA


Leirielämää ja lenkkeilyä.
Mansikkakakkua ja maauimalaa.
Kuohuvaa ja karavaanareita.
Pannukahveja ja päiväsaunaa.
Kaveruksia ja kertakäyttöastioita.
Mäntykangasta ja myöhäisiä öitä.
Lätäkköleikkejä ja liukumäkiä.
Vauhtia ja verratonta seuraa.
 


Juhannusleiri on jo purettu ja Team Teidentukko ystävineen on vaihtanut leiriä sisämaasta rannikolle. Sade ropisee asuntoauton kattoon ja lapsilla on rytmit heittänyt aivan kuperkeikkaa. Onneksi on loma, eikä aamulla ole kiire mihinkään. Toivottavasti teilläkin oli mukava juhannus koleasta säästä huolimatta!

10 kommenttia:

 1. Ihania kuvia :) Ja minä niin muistan nuo tuollaiset farkut missä trumpettilahkeet (tuunatut) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin muistan nuo trumpettilahkeiset, ai kauheeta, milloinkahan tulevat uudelleen muotiin :)!

   Poista
 2. Kivan näköistä karavaanarielämää. Pikkasen alle kuukauden päästä mekin otetaan asuntoauto allemme ja lähdetään matkaan!
  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marru! Juuri miehen kanssa mietimme, että kumpihan on kivempää, ajelu ja matkanteko vai se leiriytyminen ja leirielämä. Molemmat saavat ainakin meissä aikaan seikkailumielen ja tietynlaisen vapauden tunteen, voi mennä pienelläkin varoajalla juuri sinne minne mieli vie. Hyvää reissua teillekin, kunhan sen aika koittaa!

   Poista
 3. Haluaisin niin päästä karavaaneilemaan, mutta kun... tosi paha taipumus matkapahoinvointiin rajoittaa intoa huomattavasti.
  Mutta olisi se vaan ihanaa, jos ei koko ajan yököttäisi!

  Onneksi mökille on vain tunnin ajomatka tai olisi jäänyt mökkijuhannuskin väliin. :D

  http://kideblogi.fi/ilmansinuaolenlyijya/2014/06/22/juhannuspostikortti/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matkapahoinvointi on kyllä kurja vaiva. Itsekin huomaan tulleeni vanhaksi, kun tuolla asuntoauton pöydän ääressä istuessa tulee matkan aikana huono olo. Mekin joudumme sitten loppukesästä mökkeilemään, kun saimme tämän auton myytyä. Tämä reissu on siis tällä erää viimeinen. Vuokraamaan tuskin koskaan käydään, kun se on niin kallista lystiä. Haaveilemme hieman isommasta asuntoautosta ja samaan aikaan loma-asunnosta Hangossa, joten aika näyttää, miten meidän lomailu jatkuu tulevina kesinä :).

   Poista
 4. Olitteko kenties Manamansalossa? Tosin varmaan tuollaisia samannäköisä leirintäalueita on muuallakin...Vanhempieni mökki on Oulujärven rannalla, lähellä Manamansaloa, ja se on kyllä kovassa suosiossa karavaanareiden keskuudessa.:) Mukavaa reissun jatkoa!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taina moi, olimme Kuninkaanlähteellä Kankaanpäässä. Oli kyllä niin aktiivinen alue, että ihan huvitti. Vähän väliä tuli kuulutuksia milloin mihinkiin ohjelmaan ja toimintaan. Paikalla kävi liha-, kasvis- ja leipäautot. Pienille ja isoille oli omat diskonsa. Frisbee- ja minigolfit, lentopalloturnaukset, saunat ja uima-altaat koko päivän käytössä. Ja ties mitä muuta aktiviteettia. Vähän osallistuimme, mutta hauska oli seurata sitä touhua :).

   Poista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!