25.5.2014

POUTAPÄIVIÄ


Kaiken arkisen touhotuksen keskellä käynnistimme viikonloppuna meidän karavaanin ja perävaunullisen surffiarsenaalia ja rantauduimme naapurikunnan puolelle lämpimälle hiekalle. Pikkusurffari pääsi vauhtiin ja minä sain hyvän treenin suppilaudalla meloen. Talviturkki jäi koko porukalta Pyhäselkään ja mieli latautui arkisempiin rutistuksiin. Aivan kuin olisimme käyneet pidemmälläkin.
Pihapuuhia, leikkimökin puunausta, koneella kökkimistä ja luomisen tuskaa, hikisiä lenkkejä ja herkullista ruokaa siihen lisäksi. Aivan ihania poutapäiviä siis. Harmi, kun loppuivat niin lyhyeen.


Tuleva viikko tuokin tullessaan tunteita täydeltä skaalalta, mutta sen ihanimman aiheuttanee loppuviikon Suvivirsi. Sitä ennen on kuitenkin vielä pakerrettava monenlaista päätökseen, siispä suuntaan hommiin, ettei menisi aamuyön töiksi. Moikka!

14 kommenttia:

 1. Niin kesä! Tänään olikin sit aika mahtava ukkosmyräkkä :), heh, tuli kiire sisälle kesken auringonoton ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, myrsky tuli ihan puskista, kun olin itse kesähepeneissä asioilla käymässä. Onneksi mies oli tajunnut raivata pihalta kaiken kastuvan. Nyt onkin sää jotain aivan muuta, jestas että on kylmä.

   Poista
 2. Ihanat kuvat! Niiiiiin kesäisiä! Meilläkin heiteltiin talviturkkeja menemään viikonlopun mökkireissulla:)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen ollut tosi arka uimaan viime vuosina, jopa etelän lomilla. Mutta nyt oli kyllä niin kuuma, että oli pakko uskaltautua.

   Poista
 3. Ihana tunnelma välittyy noista kuvista ! Nyt ollaankin saatu nauttia kunnolla kesäisestä säästä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riitta! Nyt on nuo kesäiset värit ja tunnelmat kaunis muisto vain. kamala, kuinka kylmäksi keli muuttui kertaheitolla. Toivottavasti saadaan lämpimät pian takaisin.

   Poista
 4. Viikonloppu oli kyllä ihan täydellistä kesää! Järvivesikin lähenteli jo kahtakymmentä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli! Melkein mahdotonta oli keskittyä sisähommiin. Harvinaista herkkua. Nyt sitten onkin kylmää, mutta lohdullista tietenkin, että kesä on vasta edessä päin :).

   Poista
 5. Hei, ihania kesäkuvia. Suomessa ollut ihana helle. Mutta arvaa mitä se oli meidän matkalla, sinne meinattiin paleltua oli niin kylmää pari päivää aluksi, mutta sitten rupesi lämpenemään. Ei siellä ole aikoihin ollut toukokuussa näin kylmää mitä nyt oli. Sunnuntai iltana palasin kotiin oli sade ja maanantai aamuna huh huh miten kylmää. Mutta viikko meni pienen kohta 6 täyttävän ehdoilla. Tuli koluttua kaikki leikkipuistot sai mummo liikuntaa yllin kyllin. Mukavaa oli kuitenkin.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oli kyllä ihana hellejakso sen viikkoa, onneksi nyt näyttää taas lämpöä riittävän. Onpa teillä käynyt huono tuuri kelien kanssa, tosi harmi!! Mutta kiva kuulla, jos muuten maisemanvaihdos ja toisenlaiset puuhat teki hyvää. Mummotettava on ainakin varmasti nauttinut täysin siemauksin :)!!

   Poista
 6. Ihania kuvia. Suosikkini on tuo venekuva - todella kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jaana! Ne olikin melko symppispaatit poutapilvien alla!!

   Poista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!