9.5.2014

ARVONTAVOITTAJIAMahtava joukko teitä osallistui DIY-tyynynpäällisten arvontaan, WAU ja kiitos kaikille osallistujille! Tarkoituksenani oli arpoa vain yksi voittaja, mutta koska teitä oli niin ilahduttavan suuri määrä, päätin arpoa molemmille tyynynpäällisille oman voittajan. Ylemmässä kuvassa näkyvän konekirjotun tyynynpäällisen voittajaksi valikoitui random.org:n avustuksella Vilja. Alemmassa kuvassa näkyvän maalatun tyynynpäällisen voittaja on puolestaan JohannaL. Voittajat saavat tietenkin uunituoreet omat kappaleensa, omat on jo sisäänajettu ja rutattu tänne meille. Olen yhteydessä voittajiin sähköpostitse.

ONNEA VOITTAJILLE!!


EDIT! Muokkasin tekstiä hiukan, kun mulla oli kuvat ensin lipsahtanut juuri päinvastoin kuin tekstissä. Jos joku ehti jo tätä ihmetellemään. Sorry :).

6 kommenttia:

 1. Heippa, joskus aiemmin kyselin jo siitä teidän pastillituolista. Sain vihdoin hankittua itselleni vanhan oranssin pastillin, joka odottaa nyt kunnostusta ja maalausta. Ostaessa tuolia huomasin, että kun sitä nostaa ja pyörittelee/heiluttelee niin sisällä rapisee jotakin, aivan kun pikkukiviä menisi siellä pastillin laidasta laitaan. Mietin että olisikohan aikojen kuluessa liimapintaa irronnut saumojen kohdalta tms. Muistelin, että teidän pastilli on myös vanha, joten oletko huomannut siinä samanlaista rapinaa jos sitä esim pyörittelee? :)

  VastaaPoista
 2. No Wauuu, sehän kävi sitten nopeasti. En ole itse seuraillut, miten noita Pastilleja on myytävänä ja ajattelin, että ehkä sellainen ei ihan heti välttämättä kohdalle satu. Onnittelut siis löydöksestäsi!! Meidän tuolin sisältä ei kyllä kuulu rapinaa. Onko tuolissa reikää, mistä sisään olisi päässyt jotain? Voihan se olla ihan sitä lasikuituakin, mikä sisällä pyörii?! Meidän tuolista kunnostettiin lasikuituakin, kun tuolin pohjassa oli pienet reiät ja osittain lasikuitu oli halkeillut. Kannattaa kysyä kunnostuksessa, onko tuoliin mahdollista kunnostuksen aikana tehdä reikä, josta poistaa "rapisevat" ja sitten laittaa reikä uudelleen umpeen. Oletko jo kysellyt kunnostuspaikkaa/ minne ajattelit viedä?

  VastaaPoista
 3. joo niinpä! Tori.fi:stä sen bongasin ja heti käskin miehen hypätä auton rattiin ja kaahailtiin hakemaan pastilli kotiin. Juu siinä on kaksi pientä reikää lähellä pohjaa, kuulemma valmistuksessa tulleita reikiä, sehän voi pitää paikkansa jos kerta teilläkin on reijät pohjassa. En ole vielä kysynyt, mutta on kyllä tiedossa yksi paikka missä ainakin maalaavat hyvin auton lasikuituosia ja kokonaisia autojakin tottakai. Täytyy kysyä heiltä onnistuisiko näitä pikkureikiä hieman isontaa ja kaataa ne rapisevat sieltä sisältä pois. Tuskin ne mitään ihmeellisiä ovat, mutta olishan se kiva tietää että mitä kummaa sinne sisälle on joutunut

  VastaaPoista
 4. Ihanat tyynyt. Varsinkin tuo eka kuvan tyyny, niin vaude!

  VastaaPoista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!